Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Izé, nem akartam leírni az odd dolog kifejletét, mert lehet vicc tárgya lennék utána.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval, a kérdéses lemez audio cd volt, erre rájöttem, mikor felraktam a cdck progit, és az megmondta. Aztán mondom, ha az látja, akkor valaminek lennie kell, átkattintottam az xripper progiba, megnyomtam a rip gombot, és már jött is át a cucc a lemezről.
Szóval nem voltam felkészülve rá, hogy az audio cd-t nem lehet úgy elérni, mint egy átlag cd-t. Féltem, hogyha ezt leírom, akkor kitör a kacaj.

-
Ott az igazság

Ha valaki win-ről (miről másról is lehetne?...) próbál áttérni linux-ra, az sokkal rosszabb mint egy újszülött
Fölég ha poweruser... Én ebben az értelemben kivétel vagyok, világ életembe rühelltem a win-t, Amigát használtam. Csak hát ügye az is meghalt, maradt pár évig az ms csoda, végül meg linux...
Aktív témák
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fölég ha poweruser... Én ebben az értelemben kivétel vagyok, világ életembe rühelltem a win-t, Amigát használtam. Csak hát ügye az is meghalt, maradt pár évig az ms csoda, végül meg linux...