- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Úgy értettem, miért baj, ha ott van, de mást használsz helyette. Tehát a letörölhetetlenség ténye. Ugyanakkor persze értem, ha nem kell, minek van ott...
De ennyi erővel, miért vannak kiemelve a böngészők? Miért csak arról van szó mindig? Van defult média lejátszó, lemez égető, office csomag, meg mindenféle egyéb, ezeknek is van sok alternatívája. Értem én, hogy ne emeljünk ki egy terméket és terjesszük azt, amikor van másik is, na de egyrészt valamit bele kell tenni, másrészt akkor ennyi erővel mindent neked kéne kiválasztani, nem csak a böngészőt.
Ez azért egy disztribúció, mert össze van rakva mindenféle csomaggal, bár én is szívesebben venném, ha telepítésnél lenne egy csomagválasztó advanced menüpont, ahol leszedhetném, amire nincs szükségem, de az ubuntu nem ilyen.
Aktív témák
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest