- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt nem nagyon értem. Mi az a mínusz lehetőség a zárójelben? Már miért csökkenne adott esetben azonos gépen a 64 bites változat esetén a feladat-végrehajtás sebessége?

Ezenkívül ha van normálisan 64 bitre megírt változata adott programnak, akkor a sebességváltozás nem 5%, hanem annál sokkal több is lehet. Legalábbis kiindulva abból, hogy én próbáltam Windows 7 alatt a Photoshop 32 ill. 64 bites változatát, valamint a 7-Zip 32 ill. 64 bites változatát, és igen jelentős a különbség a 64 bites változat javára.
Ez az 5% nem is nagyon értem, hogy jött ki, hogy lehet így általánosítani? Eleve minden program más adottságokkal rendelkezik, a programozók az egyes változatokat nyilván másképp írják meg, és a sort lehetne folytatni.Szerk.: lehet, hogy azt akartad kifejezni, hogy ÖNMAGÁBAN attól, hogy 32 vagy 64 bites egy oprendszer, nem feltétlenül lesz egyes programok végrehajtási sebessége gyorsabb (ELVILEG, bár én érzésre mást gondolok, de ez mellékes), de akkor igencsak félreérthető volt, amit írtál.
Aktív témák
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest