Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Én is úgy szoktam, h letekerem, feltekerem, mute on/off és vissza szokott jönni
Hál istennek az itthoni gépen nincs ilyen gondom, de már pár telepítésnél belefutottam én is...(#21891) Kendek: gyanús volt, h nekem szántad

Más: Hogy tudom kideríteni azt, h mi okozz magas I/O wait-ot??? A héten másodjára kellett újraindítanom a gépet mert egyszerűen nem találtam meg azt a procest (vagy progit) ami okozza

-
Ja bocs, azt elnéztem, az body007-nak ment, csak akkor neked válaszolt.

Amúgy mért? Te nem a böngészőben nézed a leveleidet?
dany27: mire jó mire jó, hát valakinek tesztelnie is kell. Amúgy eddig minden oké vele, semmi komolyabb probléma nem volt.
Major Major: úgy tűnik, hogy szépen megjeleníti ezzel a pluginnal a HTML leveleket is, csak rá kell kattintani az ikonra.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Apple iPhone 11 - népalma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Metal topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hál istennek az itthoni gépen nincs ilyen gondom, de már pár telepítésnél belefutottam én is...