Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Másik küldetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez érdekes, épp most szedtem le, majd raktam újra a Flash Playert, úgy is, hogy csomagkezelővel raktam fel, úgy is, hogy Mozillával a beépített cucc rakta fel, és ugyanaz a hiba: rákattintok a linkre, megmozdul az animálás miatt, de nem követi a linket!

Az Adobe Flash Player oldalán meg letöltöttem a .deb fájlt, de az közölte, hogy az én platformom nem támogatott, mert 64 bites. Hát ez vicces. Nem igazán találtam olyan lehetőséget, hogy 64 bites verziót válasszak ki. Ez alapján egy béta verziót is letölteni, de szintén nincs 64 bites támogatottság.
Próbáltam Opera, Chrome, FF, Konqueror alatt is, mindenhol ugyanaz a para.
Na, majd még holnap próbálkozom, de egyelőre nincs ötletem.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi