Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez érdekes, épp most szedtem le, majd raktam újra a Flash Playert, úgy is, hogy csomagkezelővel raktam fel, úgy is, hogy Mozillával a beépített cucc rakta fel, és ugyanaz a hiba: rákattintok a linkre, megmozdul az animálás miatt, de nem követi a linket!
Az Adobe Flash Player oldalán meg letöltöttem a .deb fájlt, de az közölte, hogy az én platformom nem támogatott, mert 64 bites. Hát ez vicces. Nem igazán találtam olyan lehetőséget, hogy 64 bites verziót válasszak ki. Ez alapján egy béta verziót is letölteni, de szintén nincs 64 bites támogatottság.
Próbáltam Opera, Chrome, FF, Konqueror alatt is, mindenhol ugyanaz a para.
Na, majd még holnap próbálkozom, de egyelőre nincs ötletem.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Videós, mozgóképes topik
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest