Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
FixY67
üzenetére
Valamilyen szinten szerintem is elvárható, pl. régebben volt az Atom alaplapnál, hogy az ubuntu repos (avagy igazából bármelyik) driver nem kezelte az s-video kimenetet, és igen sokat kellett várni a javításra, de végül kijött. Azt hiszem, 9.04 alatt nem is kellett már ezzel játszani, az alapból az újabban tartalmazta, amivel ment - de mondjuk a korábbi verziók (pl. 8.10 vagy 8.04) talán elvárható, hogy a beépített bugos drivert a kiadott újra cseréljék, és ne kelljen nekem külön letölteni, vagy újabb repókat hozzáadni, egyszerűen csak egy frissítés keretében lássam az újat is. (Nem kizárt, hogy így is volt, arra nem emlékszem, csak példaképp írtam).
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest