Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
mob_zzz
üzenetére
nem tudom neked melyik pidgin van fent, de nálam alapból látszik az ellenfél avatarja (mondjuk a sajátom nem)
notification pluginen keresztül érhető el, ha nics alapból felinstallálva, akkor keress rá a csomagkezelőben a pidgin szóra, lesz jópár csomagemesene-ből az 1.5-öt tetted fel?
-
törölt tag
válasz
mob_zzz
üzenetére
teljes méretben? ezt nem teljesen értem, nekem az emesene teljesen jól működik ilyen szempontból. illetve az van, hogy minden kontaktodhoz meg kell jegyezze külön az ablak méretét (ahogy például a skype is ilyen), de aztán legközelebb már akkora lesz.
az értesítésekhez pidgin alatt aktiválni kell a "libnotify popups" nevű plugint (lehet, hogy külön kell telepíteni, ha nincs a tools/plugins alatt ilyened, de fent van a repóban). ezután az ubuntu alap ballon értesítéseit fogja használni. illetve van még egy rakás hasznos plugin, szerintem érdemes nézelődni.
az avatárokat nem tudom pontosan hogy érted, a fejlécben meg kell jelenjenek alapból, feltéve ha van beállított avatárja az iletőnek. amúgy nem tudom wlm alatt hogy van, évek óta nem használtam azt a cuccot (sőt, lehet, hogy soha nem használtam, nem emlékszem pontosan).
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Energiaital topic
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest