Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Tulajdonképpen mi a különbség az asztali környezet és az ablakkezelő között? Annyi, hogy az asztali környezetek plusz funkcionalitást és konfigurációs alkalmazásokat is nyújtanak az ablakkezelés mellett? Egyes asztali környezetekről olvastam, hogy egy másik ablakkezelőn alapulnak – például hogy az LXDE régebben IceWM-et használt, jelenleg pedig Openbox-ot használ. De nem világos, hogy általánosságban igaz-e, hogy minden asztali környezet egy külön is használható ablakkezelőn alapul. Az Xfce-ről és a Gnome-ról például nem olvastam, hogy X vagy Y ablakkezelőjük van.
Azt sem értem igazán, hogy ha például telepíteném külön az IceWM-et, amiről jókat olvastam, akkor milyen funkcionalitást kapnék, és milyet nem.
A képek alapján teljes értékű dolognak tűnt, de elbizonytalanított, hogy az LXDE csak egy építőelemként használta.(Igazából a Netbook Remixből csak a ume-config-netbook csomagra gondoltam, ami elvileg az Atom-alapú netbookok hardvereihez szabott speciális összetevőket tartalmazza. Habár nem tudom, hogy ezt külön is lehet-e telepíteni; ennek még nem jártam utána.
)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gumi és felni topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A képek alapján teljes értékű dolognak tűnt, de elbizonytalanított, hogy az LXDE csak egy építőelemként használta.
)