- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ha van elég szabad hely a lemezen, akkor gyakorlatilag az összes ablakozót felteheted, nem kell cserélgetni. De arra figyelj, hogy a beállításait általában megtartja /home-ban. Úgyhogy ha beállítást szúrtad el, kevés a reinstall. [Fentebb írtam. De talán van valami csomagkezelő parancs, amivel ezek is törölhetőek ubuntun, passz majd az uborkások megmondják.]
Fentebb pont erről volt szó:
Terminálban:
sudo apt-get install lxde
Vagy ubuntu-desktop.
De keresni is tudsz, ha nem tudod a nevét:
apt-cache search
Amikor meg leszedsz valamit, nézd át azért, hogy miket akar leszedni függőség révén. Én egyszer leszedtem az egész grafikus felületet. Mert mondta, hogy akkor remove: gnome.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest