Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
A linken leírt dolgok nagy részére rájöttem magamtól is, de volt, amit nem tudtam volna kitalálni, mert hibásan ismertem az alapszabályból valamit.
Csináltam több olyan mágiát is, ami le sincs írva, és pl. egy lövésre üt kb. 800-900 dmg-t (az én szintemen ez über), és ilyen lövésből a spray effecttel igény szerint egyszerre 3(vagy több) is megy...

ÉSSSh, olyan szépek a páncélok, kardok, hogy lehet én is csinálok majd egy harcost is, másrészt hosszan írtad, hogy a kézi harc is móka.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V2 - origami
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Valami baja van a tápomnak
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest