- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Nemrosz game, már 3napja szórakozok vele
Az eleje jól meg van csináva, a farkasokkal is elég nehéz elbánni, a medvéről nemis beszélve 
Most 45ös sziten vagyok és egyszerűen ha akarnék se tudnék megnyikkanni.
A legnagyobb számozású páncél a leg erősebb? Namost én összeszedtem a 565-ös settet, folyamatba pakolom egymásba az ugyanolyan 565-ös cuccokat, nagyon brutál vagyok
Életlötty, mana lötty egyáltalán nem kell már, olyan gyorsan töltődik a manám. Egy apró észrevétel. Ha megidézek egy gólemet, és az megöl egy ellent azért nekem miért nem jár experienc pont? A lovaglás hihetetlenül el van tolva. Még a főúton is megakad a ló borzasztó. Még egy apró bakit találtam. A játék elején nem csináltam meg a teleportos küldetést. Olyan 30as szintű lehettem, majdnem az összes teleportot felfedeztem mutatta is a térkép mindet gondotlam mostmár azért jólenne használni is a teleportot szal elmenem a paphoz és megcsináltam a küldetést. Adott teleportkövet meg instant teleportot erre az összes felfedezett teleport eltűnt a térképről és újra fel kell fedeznem mindet... igazán engedhettek volna annyit, hogy aktiválja magától a már látott teleportokat
Elég unalmas már a game, csak végig kell kaszabolnom mindenkit. Melyik a legerősebb varázscucc fegyverre? Tűz, víz, jég? Persze most semleges ellenre gondolok ami mondjuk nem kimondott tűz csontváz vagy ilyesmi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az eleje jól meg van csináva, a farkasokkal is elég nehéz elbánni, a medvéről nemis beszélve