- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Nemrosz game, már 3napja szórakozok vele
Az eleje jól meg van csináva, a farkasokkal is elég nehéz elbánni, a medvéről nemis beszélve 
Most 45ös sziten vagyok és egyszerűen ha akarnék se tudnék megnyikkanni.
A legnagyobb számozású páncél a leg erősebb? Namost én összeszedtem a 565-ös settet, folyamatba pakolom egymásba az ugyanolyan 565-ös cuccokat, nagyon brutál vagyok
Életlötty, mana lötty egyáltalán nem kell már, olyan gyorsan töltődik a manám. Egy apró észrevétel. Ha megidézek egy gólemet, és az megöl egy ellent azért nekem miért nem jár experienc pont? A lovaglás hihetetlenül el van tolva. Még a főúton is megakad a ló borzasztó. Még egy apró bakit találtam. A játék elején nem csináltam meg a teleportos küldetést. Olyan 30as szintű lehettem, majdnem az összes teleportot felfedeztem mutatta is a térkép mindet gondotlam mostmár azért jólenne használni is a teleportot szal elmenem a paphoz és megcsináltam a küldetést. Adott teleportkövet meg instant teleportot erre az összes felfedezett teleport eltűnt a térképről és újra fel kell fedeznem mindet... igazán engedhettek volna annyit, hogy aktiválja magától a már látott teleportokat
Elég unalmas már a game, csak végig kell kaszabolnom mindenkit. Melyik a legerősebb varázscucc fegyverre? Tűz, víz, jég? Persze most semleges ellenre gondolok ami mondjuk nem kimondott tűz csontváz vagy ilyesmi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az eleje jól meg van csináva, a farkasokkal is elég nehéz elbánni, a medvéről nemis beszélve