Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elestudiante
csendes tag
Kössz, a tippeket. Sajnos eléggé kötve vagyok: egyrészt AGP-s alacsony profilú videokártya kellene TV Out-tal és DVI-vel, ami pedig a tunert illeti, úgy tűnik az MSI az egyetlen, amelyik támogatja a Diseq 1.2-t, azaz tud antennát forgatni. Alapvetően Avermediat vettem volna, ami most is van (USB Hybrid Volar), és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Nos, belátom, hogy elég bonyolult eset vagyok ;-)
-
elestudiante
csendes tag
Sziasztok!
A következőben szeretném a tanácsotokat kérni:
Viszonylag olcsón szeretnék HTPC-t építeni használt cuccokból. Alapvetően műholdas TV nézésre, rögzítésre, videozásra használnám.A TV tuner kártya (MSI TV@nywhere Satellite Pro), amit kinéztem (de a mostaniak közül szinte az összes) azt írja, hogy olyan videokártya kell hozzá, amelyik támogatja a DirectX 9.0c-t. Sajnos baromi nehéz jó áron ilyen AGP-s kártyát találni. Ez a szabvány 2005 végén jött ki, amikor az AGP-nek már leáldozóban volt.
Kérdésem: mennyire erős ez a követelmény? Mi nem működik, ha a VGA kártya mondjuk csak a sima 9.0-t vagy esetleg csak a 8.1-et támogatja? Vagy működne-e a konfig egyáltalán ezzel a felállással? Aki DVB-T-zik, annak a hozzászólását is szívesen veszem. A koncepció valószínűleg ugyanaz.
Más: tud egy gép 2 kártyát kezelni? Nem akadnak össze? Mondjuk raknék bele egy analog/DVB-T hibridet is. Esetleg érdemes ugyanazt a márkát venni, hogy mehessenek ugyanazzal a tuner szoftverrel?
Előre is kössz a segítséget!
András
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest