- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabzolee
tag
válasz
szabzolee #1227 üzenetére
Tudom, hogy az utanam erkzett kerdes erdekesebb, de erre is mondjon mar valaki valamit! A Tvforce pl mukodik ati-n is, honnan lehet letolteni?
Ez a topic a cime alapjan pon az, amit keresek, bar az utobbi par tucat bejegyzesrol meg csak az sem ertem, hogy hogyan kapcsolodik ide. A lenyeg: nem nagyon ertek ehhez a tvout dologhoz, de van egy Ati 9550-es kartyam, es egy s-ivdeo-scart kabelem, ossze van hangolva a tvvel, clone mode, meg theter bekapcsolva, minden szepen latszik is, csak valahogy olyan nem tul jo a kepe. Eletlen es fako a dvd, allitolag ezen lehet mas kabelekkel vagy szoftveresen igazitani, de hat en nagyon amator vagyok am ehhez. Tud valaki segiteni? Elore is kosz! -
szabzolee
tag
Ez a topic a cime alapjan pon az, amit keresek, bar az utobbi par tucat bejegyzesrol meg csak az sem ertem, hogy hogyan kapcsolodik ide.
A lenyeg: nem nagyon ertek ehhez a tvout dologhoz, de van egy Ati 9550-es kartyam, es egy s-ivdeo-scart kabelem, ossze van hangolva a tvvel, clone mode, meg theter bekapcsolva, minden szepen latszik is, csak valahogy olyan nem tul jo a kepe. Eletlen es fako a dvd, allitolag ezen lehet mas kabelekkel vagy szoftveresen igazitani, de hat en nagyon amator vagyok am ehhez. Tud valaki segiteni? Elore is kosz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest