- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui76
őstag
Sokadszorra mélyednék bele a tv out témába , az alpokkal tisztában vagyok DE, van egy asus notim amin 7 pin s-video out rész van , a wikipédia szerint és máshol is megtaláltam mik a lábak , de a wikipédia szerint a 7 pines kimeneten lehene ez is :
"A 7-pin connector can also transmit YPbPr or RGB component video, though the outputs are usually 3 RCA jacks for YPbPr, and 5 BNC connectors or SCART for RGB. Such cables are often provided with video cards. Used in either of these modes, the pin out is as follows:
1 - Ground (all grounds are connected together)
2 - Ground
3 - Pr (YPbPr) or Red (RGB)
4 - Y (YPbPr) or Green (RGB) [there is no provision for a separate Sync signal]
5 - Ground
6 - Ground
7 - Pb (YPbPr) or Blue (RGB) "Honnan tudhatnám hogy ez is biztosan kijön , illetve mivel ugyanazon lábakról beszél , mi dönti el milyen jel jön ki ???
Mert akkor csak egy ypbpr to scart megoldás kéne és elvileg az lebbe a legjobb képlehetőségem.
egyébként meg a sima S-video to scart átalakítókról nem tudom kideríteni hogy csak közösít vagy lábanként beviszi végig mert házilag vhogy nem akart zavarmentes tiszta kép lenni és nem tudom hogy kéne profin árnyékolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest