- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
H_Zoli
csendes tag
Hát ez szerintem bug. És itt nem arra gondolok, hogy minden bios elrontott lenne, hanem ez egy design bug úgy gondolom. Hiszen ez azt jelenti, hogy nem képes eldönteni, hogy miért nem ment le a POST normálisan. És ha valamiért nem ment le, akkor eleve azt hiszi, hogy a Proci frekvenciájával van/volt a probléma. Legalább korrekten írnák le:
1, ilyenkor a BIOS-ban, hogy lehet, hogy mégsem ez okozza a problémát
2, a user manual-ban írnák le a safe mode-t kicsit bővebben, kiegészítve ezekkel az információkkal
Grrrrrrrrrrr.
Még jó hogy a jumper mode-ban nem csinálja az állatfajzat.
Igazából nekem csak azért fáj, mert egy olyan helyen fog működni a gép ahova nem lesz lehetőségem állandóan berohangálni és ha nem is sűrűn de előfordulhat 1-2 unexpected shutdown!
Köszi mindenkinek.
Password reset-ről nem tud senki semmit? :F
H_Zoli
Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest