Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt1129
üzenetére
Igen, belenéztem, de ez még 2007-ben íródott, ráadásul én úgy vettem ki, hogy AMD rendszerről írt. Ki tudja, hogy már így 2009-re mit változott már a technológia, és hátha más dolgokra is kell figyelni, vagy pont, hogy nem kell figyelni.
Leginkább annak örülnék, ha valakinek volna szintén e8500-asa itt a fórumon, aki szintén végigvitte ezeket a lépéseket már, mint amiket én akarok, és esetleg leírná, hogy ő mit hogyan csinált. -
Sziasztok! Hétfőre érkezik valószínűleg az új gépem. Egy INTEL Core2 Duo E8500 lesz az alaplapon (GIGABYTE GA-EP45-DS3), rajta egy ARCTIC COOLING Freezer 7 PRO. Szóval a hűtéssel valószínűleg nem lesz gond, meg a táppal sem.
A célom a bűvös 4GHz-es határ elérése.
1. Megoldható ez úgy, hogy a RAM-ok (GEIL Ultra 4096Mb DDR2 1066Mhz KIT) 1066 MHz-en maradjanak?
2. Nem igazán tuningoltam még, szóval megköszönném, ha valaki tapasztalt leírná, hogy milyen beállítások lennének a legalkalmasabbak, legbiztonságosabbak. Találtam egy sablont, de nagyon érdekelne a ti, szakértői véleményetek.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest