- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Na most örülök, hogy ezt a totyikot megtalaltam, vegre a legalapabb kerdeseket is batran feltehetem
Szoval: van most egy e4300-as procim, 2,9-re huzva. Öt egyelöre nem akarom/tudom lecserelni, ezert a következö a kerdesem: milyen hütöt tudok ra venni max 50€ aron, ami kesöbb egy olyan procira is franko lesz, ami a mostani Ausus P5B alaplapomra ramegy? Es ezen az alaplapon hasonlo konfiggal (lasd adatlap) van mar valakinek tapasztalata, hogy milyen beallitasokkal lehet a legtöbbet kisajtolni a prockobo? Aztan tapot is kene max 50€-bol cserelni, mert a Chieftec-em elkezdett hangoskodni, nem szeretem mar annyira :-(
Na de ez utobbi kerdessel megyek majd inkabb a taposokhoz XD
A procira es annak huzasara visszaterve: Kingmax DDR2-800-as ramokkal milyen idöziteseket kell beallitani es hol, hogy a majdani hütövel egy 3,2-3,4-es eredmenyt elerhessek? Linkek angolul es nemetül is jöhetnek, elöre is kösz minden segitsegert.
Közben latom, hogy Psytróger-nek ugyanaz faj kb., mint neken
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest