- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FischiPiSti
csendes tag
kipróbáltam, nem ok vmi :S
300ra felemeltem(kicsit nagy lépés), majd save, és fekete kép.
leállítottam, kicsivel később vissza, és fekete kép mellett nemes egyszerűséggel kikapcsolt a gép. majd magától vissza. újra ki, majd be. és visszaállt a bios alap....biztos ne emeljek a feszültségen? vagy a táp nem bírta, vagy mi lehetett?
most egyébként 276on van, még tesztelgetem a hőmérsékleteket...
tipp? -
FischiPiSti
csendes tag
hi all!
minő meglepetés, énsem értek nagyon hozzá, de mégis pattogok hogy túlhajtás túlhajtás!
naszal:
MSI 945P Neo3, c2d e6320@1,86ghz, 2x1024mb ram@667mhzszeretném a procit kicsit túlhajtani, ehhez kérnék segítséget, ha ezzel az alaplappal lehetséges(elméletileg vmennyire kéne nem?)
a helyzet az, hogy biosban fsb ugye 266on van(x7), és ha emelem, akkor ugye a rammal együtt emelkedik...(fesz. alapon) namost lehet oltári baromságot mondok, de ezután azért nem megy a gép, mert alaplapi leírás szerint 667mhz a maximum támogatott?
ha igen, akkor érdemes-e visszavenni a ramot 533ra, és aztán emelni fsbt... ha igen, akkor mennyit érdemes, ehhez mennyi +fesz kell, mimást kell még állítani, stb.vagy ha nem ez a gond, akkor mit lehet még ezügyben csinálni?
egyébként gyári hűtés van de a 29°C sztem elég kedvező ahhoz képest, hogy régi p4es procim 68°Con üzemelt XDpróbáltam ezt a "Dynamic overclocking bizbaszt", aznap nemis volt gond, de másnap nem indult a gép, és 4. indítás(gondolom bios ekkor állt vissza) alaplap hirtelen aszonta nem támogatja a 266 fsbt, és 200ra visszaállt. aztán néhány indítás után már támogatta megint
most bios szerint minden ok, de cpu-z azt írja 266x7, aztán a 7es szorzó visszaugrik x6ra, néha néha bepislákol a 7es... mibaja van?
köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest