Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gohanangry
csendes tag
Melyik programnak lehet hinni? Mert a Linx meg az IBT simán lefut de a Prime95 2-3 óra múlva egyfolytába hibát észlel 1 magnál bármit is állítok.
-
gohanangry
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #36671 üzenetére
Most 1.318V-nál a CPU-z 1.248-at mutat
úgy hogy közben megy az IBT -
gohanangry
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #36669 üzenetére
Minden bios beállításom olyan mint a korábbi képeken csak az FSB-t állítottam 1650 mhz-ra és a CPU core 1.318V-ra Ezzel a beállítással stabil minden program szerint. Engem csak az zavar hogy szerintem is sok ez az 1.318V. Esetleg ha állítom a többi feszt (CPU FSB voltage, Memory voltage, Nforce SPP, Nforce MCP) akkor nem lehet hogy stabilabb lenne alacsonyabb feszen?
-
gohanangry
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #36667 üzenetére
A core temp szerint 1.2375V a VID-je
-
gohanangry
csendes tag
Hi.
Miért van az hogy nálam az intel Core 2 quad q9450 3.3mhz-en elég magas 1.318V-on stabil, 3.4-en meg már 1.35V kell neki ráadásul 70 fok fölé melegedik egy alpenföhn brocken hűtővel Neten meg sokaknak 3.4-en megy 1.25V-al stabilan.
Minden másnak a voltját hagytam gyári beállításon.Köszi a segítséget
-
-
gohanangry
csendes tag
válasz
panses #36653 üzenetére
Na pont az a bajom hogy beállítottam az Fsb-t a szorzó az 8 volt alapból feljebb nem megy és így ír ki hibát a Prime95 és a Linx is. Feljebb nem merem addig emelni amíg ezen az Fsb-n nem stabil a rendszer. Tegnap piszkáltam egy kicsit de úgy elszált hogy csak a windows újratelepítése segített. Ezért kellene a segítség hogy mit állítsak hogy stabil legyen.
-
gohanangry
csendes tag
válasz
gohanangry #36650 üzenetére
Ja már nem a gyári hűtő van hanem egy Alpenföhn Brocken
-
gohanangry
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni
Az alábbi konfiggal rendelkezek.
Alaplap: xfx nforce 790i ultra 3-way sli
Cpu: Intel core 2 quad Q9450 gyári hűtő
Ram: 2x4GB kingmax 1600 mhz
Vga: Gainward Geforce Gtx 560 ti
Táp: Chieftec 550W
Bios: Phoenix Award
Op rendszer: Windows ultimate 64 bitFelhúztam a procit 2,66-ról 3-ra el is indúl szépen aztán elindítom a Prime95-öt large FFT tesztet de a teszt 48 perc után a 3-asnál hibát ír ki és leállitja. Tovább nem tudom emelni a procit mert 3,2-nél már a 4-esnél is ezt csinálja a Prime aztán kékhalál és újraindúl. Azt szeretném kérni hogy teszek fel képeket a BIOS beállításokról és aki jobban ért hozzá mint én az nézze már meg mit kellene állítani hogy jó legyen. A célom a stabil 3,4.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest