Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
de mind a 3-nál hibázik rögtön az elején nem csak a blendnél!
-
Whysperer
addikt
de,ha a elsőt választom ott is a worker #1-be errort ír ki de a worker #2 az megy tovább
-
Whysperer
addikt
Bocs kicsit betakarja ,de ez nem mostani kép és most alapon megy. nem tudtam beírni
-
Whysperer
addikt
Na erre adjatok nekem választ pls. e7300-as 2.66-os. 3.2-n fixen megy. 3.6-on fixen minden játék , konvertálás , maya, film akármi amit próbáltam de prime95-be rögtön hibázik,de jelzem minden működik fixen! 3.8 .4 az meg csak automata BIOS fesszel megy ,de az meg feltolja 1.5-re úgy nem jó szóval 3.6 megy stabilan minden ,de prime95 rögtön az elején hibát ír ki és leáll a test (nem a gép) 8) . szóval ilyenkor mi a helyzet? kipróbáltam convertálást elindítottam videoót meg elindítottam mass effext 2-t fullon meg winamp meg egy filmet és midne ment ltejesen jól.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok lenne egy kérdésem! E7300-at 2.6-ról 3.2-re húztam megy normálisan és msot siekrült stabilan a 4 giga! a bajom az ,hogy 1.4 v. 1.45 feszen nem emgy hanem 1.5-n megy csak stabilan . Na most nem tudom ez mennyire károsíthatja a gépemet. TX3 a hűtése és 51-57 fokos a cpu a magok meg 62-70. 1 órás prime95 után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest