Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Andrew Greg tag válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreAMD OverDrive Stability test csináltam, 15percig, ugyan ezzel a beállítással, 3perc után újraindult 17,5x 
 ezen csináltam már 30perces is, de semmi gond nincs...
 még egy feles szorzó és megáll a tudomány...a Negyedik mag engedélyezése meg életveszélyes... 
 már 1,45v jártam és fagy mindjárt a rendszer betöltésnél..Lehet, hogy az alaplapom nem bírja ?? Üdv. 
- 

Andrew Greg tag Sikerült szereznem hűtőt így elkezdtem tuningolgatni... [Itt lehet látni a tuningot is..] ez az eredmény milyennek számít ?? 3,4 Ghz 1,4v, de a cpu-z szerint 1,424v kap...ez hogy ??? a Nb freq..10x van állítva és most 2000Mhz-en fut ezt érdemes feljebb venni ?? 
 és ha igen, mire érdemes oda figyelni ??
- 

- 

Andrew Greg tag válasz  Szabikaa20

üzenetére Szabikaa20

üzenetéreHáát, vannak azért néha szaggatások.... 
- 

üzenetére Szabikaa20

üzenetéreÉrtem, hát akkor majd estére kiderül, csak ha veszek mondjuk 20k-ért hűtőt, akkor lehet inkább a kártyámat cserélném el HD5870-re vagy Procit 6magosra... 
- 

üzenetére Szabikaa20

üzenetéreNem rossz ?? Vagy más ajánlanál helyette ??? 
- 

Andrew Greg tag Nagy gondba kerültem... Elkezdtem játszogatni és szétesik 20-30perc játék után a kép a játékba majd kidob, utána az egész rendszer összeomlik újrainditom és minden helyre áll... Ez most a tuning miatt van ?? vagy ez minek köszönhető ??  
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreMost így állítottam be a gépet. 200 FSB (E.C) 
 16x szorzó
 cpu voltage 1,3250v
 10x HT BUS
 1,2v NB voltage
 1,65v memória volt mellett 1600Mhz 9-9-9-27 CR2 UngangedEz így stabilnak tűnik.. Mit érdemes állítani rajta, hogy kb 3,4-3,5ghz kijöjjön belőle ??? Amúgy gyári hűtőm van ez mennyire baj ??? 
- 

Andrew Greg tag Van a biosba egy olyan, opció, hogy NB és neki is lehet adni feszt, mennyi az egészséges ??? alapból 1,2v (egyáltalán neki kell adni plusz feszültséget ??) 
- 

üzenetére darál0w

üzenetéreNézegetem az általad említett oldalt és sikerült is kicsit tuningolni mostmár... Eljutottam, 3,2Ghz-ig 200 Fsb és 16x szorzó melett, kicsit elvolt rejtve a megfelelő opció, adtam neki 1,365v a procinak a memcsi 1,65v és 9-9-9-27 1T így nagyon stabl semmi gond vele, egy 720 X3 B.E. mennyi kb, az a szorzó ahol megáll a tudomány...??? 
 és mennyi a max feszt amit lehet adni neki ... ???A negyedik magot nem tudom aktiválni még így se, mindig fagy.... 
- 

Andrew Greg tag Sziasztok! Most kaptam meg az első AMD-s konfigomat, és szeretném kicsit tuningolni, de egyenlőre nem nagyon megy, egy kis segítséget kérnék benne... Ezeket nem tudom mit jelentenek, és hogyan kell állítani a biosbaa... Spread Spectrum - ? 
 Boot Failure Guard - ?
 Boot Failure Guard Count - ?
 ACC - ?
 (Itt megjelenik valamilyen százalékos érték, amit fogalmam nincs mit takar...)
 CACC - ?
 Hasonló mint az előző százalékokat lehet állítan, az auto és az all cores után...HT Bus Speed 
 HT Bus Width
 Ezeket lejebb kell tenni vagy fixre ??? mikor tuningolok ??Üdv. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Goddess of Victory:Nikke
- iPad topik
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)