- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
uraga
csendes tag
Sziasztok!!!
Ma vettem egy Intel Celeron E3300 -as procit 2,5 GHZ-es. Nagyon meg vok vele elégedve mert a régi Pentium D 925-ösömhöz képest, kb minden játékon 20 fps-t növelt felfelé, szóval elértem amit akartam.
Viszont azéert megkérdezném, hogy lehet e húzni vagy érdemes e, egy Codegen 400 W-os tápom van, szal nagyon nem akarom kierőltetni, de ha esetleg a 2,5 GHz-rol pár 100 MHz-et lehetne húzni az elég jó lenne. Szóval szerintetek lehet húzni valamennyit, vagy hagyjam 2,5-ön.
Üdv:
Uraga -
uraga
csendes tag
Sziasztok!
Már írtam korábban a Pentium D 925-ösömmel 3GHZ.
Tényleg nagyon gyenge a proci. Úgyhogy elhatároztam hogy lecserélem. Haverom egy Intel Celeron E3300-ast ajánlott. Azt mondta az a proci 2.5GHZ-n is megeszi az enyémet reggelire.Ez tényleg igaz? És ha megveszem nem fog többet fogyasztani a mostani pentium D 925-ösnél. Ezt azért kérdeztem mert a tápom nem egy csúcskategória, de ha az E3300 nem fogyaszt többet a jelenelegi procimnál akkor vlaszeg el fogja vinni a táp.
Előre is köszönöm a válaszokat:
Uraga -
uraga
csendes tag
Hi na itt vagyok újra. Szóval a Pentium D 925-ösömet szeretném 3GHZ-rol ugy kb 3.3-ra felhuzni
Az alaplap: ASUS P5B
Táp: Codegen 400W(jó szar)
Memória: 2GB DDR2 Kingmax 800
Hűtő:gyáriFSB-t már felhúztam egyszer 200-rol 220-ra akkor 3.3GHz -lett a sebesség, de nagyon nehezen kapcsolt be a gép, szóval valamiken még kéne állítani. Teszteket futattam nem írtak hibát akkor, meg hőmérséklet is elég jó volt Pentium D-hez viszonyítva ami melegebb mint a többi proci.
Szóval légyszi segítsetek, hogy érdemes e húznom, vagy hagyjam inkább, mert azt nem akarom elszálljon. Meg hogy miken állítsak.
Köszi:
Uraga -
uraga
csendes tag
Hali. Új vagyok nagyon ebben a témában. Arról érdeklődnék, hogy van nekem egy Pentium D 925-ös 3GHz-es procim. Azt hallottam, hogy ez állítólag nagyon jól húzható. Hogy ha nem akarok hűtőt venni akkor a gyári hűtőjével, kb meddig lehet húzni, 200-300MHz-et rá lehet azért pakolni? Vagy egyáltalán van értelme húzni annyit rajta? Ma egyébként kipróbáltam felhúztam FSB-t 200-ról 220-ra amitől ugye a 15-ös multiplier miatt 3.3GHz-re ugrott a sebesség, de elég nehezen kapcsolt be ezek után a gép, amúgy orthos-t meg ilyesmit futtattam azok nem dobtak hibát. Szóval mennyire kéne felkapcsolnom 3.3GHz-hez a CPU voltage-t, és mit kéne még felhúznom, hogy ne 2mp-es szünet után akarjon bekapcsolni a gép?
Előre is köszi
Uraga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- YouTube
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest