- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbai
tag
Közben rájöttem, hogy az SVID kikapcsolása miatt nem jelent meg az adaptive mód. Beállítottam úgy, hogy az offsetet Auto-n, hagytam. A feszültséget 1.35-re állítottam, de mindenféle stresstest nélkül is néha belenyaldosott az 1,4 Voltba valamiért, ezért inkább visszatettem Manuálba.
-
sbai
tag
Sziasztok!
Van egy 8700K-m és most tuningolok először és szeretnék segítséget kérni. Asus Strix Z370-G alaplapom van. Ez alapján a videó alapján csináltam. Nálam 5GHz-en nem volt stabil a rendszer, ezért levittem a szorzót 49-re, így már hoszabb prime95 stresstesteket is simán bírt és játék alatt sem volt gond. Még abban kellene segítség, hogy nem szeretném, ha a Vcore folyamatosan 1.35V legyen. Az interneten láttam, hogy be lehet állítani adaptív módot, aminél megadod a maximum értéket, de ha nem terheled a procit, akkor alacsonyabb a feszültség. Ezt szerettem volna beállítani, de sajnos nekem csak három lehetőségem van: Auto, Manual, Offset. Offset nem igazán értem, hogy mit csinál, szóval most Manualba van. Tudnátok segíteni valahogy abban, hogy ne legyen folyamatosan max feszültségen a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest