- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecóóóó
tag
Amugy qw78er89 olyat sehol nem találtam hogy qguru szoval nem tudom ez te honnan vetted =))
de én kerestem googléa és csa PC Guru van meg pá aproság semmi QGuru
-
Fecóóóó
tag
Sorry akkor hogy sokat irtam egyás uán.
Amugy megprobáltam huztam a feszt.is 1-1 arányba maratt minden hát mos a 27 es simán megy 3.0 de nem tudom hogy egyáltalán merjem e tovább mos olyan stailnak tünik..de délutá lehet proálgatom még egy kicsit azé köszönöm -
Fecóóóó
tag
no de visszatérve... valaki tudna már segiteni abba hogy milyen programal tudnám huzni? valaki egy nevet.. vagy egy Linket pls dbjon hogy mivel tudom huzni ..
-
Fecóóóó
tag
ha ezt tölem kérdezted akkor irom
Alaplap - Abit IL9 Pro
proci - Intel celeron D 2.7Gh
Ram - 1Gb Kingmax DDR2 800Mz -
Fecóóóó
tag
ez érdekes =))
Énse kaptam sajna választ NIKE nevü PH-s tolpedig érdekelne mivel huzzam a gépet. kivi lennék mi a vége mit bir .. nagy baj nem lehet emrt msot akarok majd veni uj procit szal ha emghal akkor max megveszem elöbb..
-
Fecóóóó
tag
na akkor valaki ir nekem egy linket? hogy mivel tuningljak?
-
Fecóóóó
tag
mér ne lenne értelme? erre most kiváncsi vagyok.. pl mit tudom én ugye most az enyém 2.7Ghz-s h feltolnám mondjuk 3 3.2 ig az nem lenne jo? vagy egyáltalán elbirna futni anyi? de ls adjatok egy linket ahonan le tudok tölteni valami olyan kis huzoprogit..
-
Fecóóóó
tag
azt viszont megköszöném ha küldenél nekem pár linket és egy pár sort hogy honan töltsek le olyan cucot amivel tudok huzni egy egymagso kis szart
.. na és hogy hogy kezdjem el
-
Fecóóóó
tag
Nike szivesen elfogadok töled pár jo tanácsot.. mivel huzzam.. miket huzak kb ? meg menyire merjem.. várom a válaszod
-
Fecóóóó
tag
hát én nagynehezen olvasgatam a legelsö topikot.. de én nem tudom CPU-Z vel nézegettem a dolgokat.. + OverClock al.. de megprobáltam kicsit huzni a dolgokon birja egydarabig.. aztán kb 1-2 ora mulva gondol egyett és kikapcsol visszalitja magát alapra az mér van?
-
Fecóóóó
tag
amugy upp a kis topiknak jo kis ötlet volt..csak olyan sokat irtatok kell vagy egy jo 2 ora mire mindegyiket végigolvasom
jbb mint a Harry Potter könyvben
-
Fecóóóó
tag
szerintetek bármit lehet tuningolni? nekem van a gépbe egy Intel Celeron D 2.7 Ghzs procko .. az vajon merjem huzni ? vagy esélyme nincs rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest