Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huba25
tag
9582-re vki??

-
Huba25
tag
Hi All! Vicces kérdésem van, lehet felmerült már de vagy 6000 hsz biztos van..Na szóval elérkezettnek láttam az időt egy kis tuningra, és mivel azért már olvasgattam ezt azt próbálkoztam a biosban...Sajna akármelyik beállításhoz nyúltam( Pl. CPU) (nyilván kis egységeket használva) f10 +enter után be se indult...CMOS rst után minden alapbeállítással szépen ketyegett, de sehogy sem sikerült bios - ból tuningolnom...Tehát maradt az Easy Tune6..Tudom csak a lámák használják, de ez van. Tehát kérdésem h akkor most ez így jó????orthossal tesztelve 1 órán keresztül nem volt hiba....

-
Huba25
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Rendben értem én...Szeretném is lecserélni csak egyenlőre a cash ugye....Meg ha már vált az ember szeretne minél jobbat...
-
Huba25
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Köszi a segìtsèget. Egy 3,4 Ghz procin+4x 512 ramon gondolkodtam. Attòl csak kap 1 kis kakaót..
-
Huba25
tag
Durvàt kérdeztem, mi?
-
Huba25
tag
Szeva mki!
Azt szeretném kèrdezni h a kövi konfigból mit lehet MAXIMUM kihozni:giga 8ip1000 g lap, 2Ghz celeron(s478), 4x256@400 kingston, sappire 1650 pro 256gddr3, chieftech 450w..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest