- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kts88
aktív tag
Az AMD procikat pedig nagyon is lehet tuningolni. A tiedet pedig pláne lehet. Nekem egy 4000+ X2 -m van ami 3G fölött teljesít. Az AI tunigot felejsd el, inkább kézi beállításokat használj. Kezdetnek le kell fixálni a PCIE és PCI órajeleket (100Mhz és 33Mhz), utána jöhet a tuning. A RAM nem probléma mert vissza lehet osztani. A tuning menetét nem részletezem, mert a topik elejen Egzee fórumtárs nagyon jól leírta. Ha nem indul a gép akkor pedig nem kell megijedni egy CMOS CLEER és minden rendben. Lehet kezdeni előlről
.
-
MomoSinX
aktív tag
én neten láttam eredményt hogy a X2 3600+ fellett húzva 2600 MHz ra alapfeszen ugyhogy sztem simán feltudod húzni csak oszd vissza a ramod mondjuk 533 ra onnantol elvileg simán engedi ha minden ok akkor az időzítésekkel is próbálkozhatzs mondjuk 4-4-4-10, azért mondom mert nekem X2 3800+ van és 2500 MHz n járatom ez így 25% os húzás és simán birja semmi gond nincs, azért megy csak 2500 on mert nekem jobb ha a HT 1000 ren van egyébként van aki a X2 3800+ felhúzta 3 GHz ra csak nekem azt a lapom már nem akarja vagy nemtom de 2500 az a lényeg stabil és javult is ha ugyveszem ugyhogy egy 2500 al sztem simán megpróbálkozhatsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest