- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
beroch #42707 üzenetére
Én kitenném a Hydro-t. Tennék helyette egy DarkRock Pro-t. Aztán beletolnám a fennmaradt lóvét egy erősebb videó kártyába. (pl. 280x)
-
törölt tag
válasz
beroch #42707 üzenetére
"és mivel úgy is sokat játszok akkor tuning konfigot álitottam"
Játékhoz elég a Proci alap órajele. Az a CPU simán elég ahhoz a kártyához. Két kártyás rendszerhez is elég lenne. 3-4 kártyás rendszernél, ahol elfogyhat a CPU oda kell a tuning.
Nézz teszteket, pl az én esetemben egy 3770k procit hasonlítottak össze, és játékokban az alap Turbo 3.9Ghz-es órajel verte a 4.5Ghz-es Tuning órajelet.
Nyilván benchmark programokban gyorsabb a 4.5Ghz-es tunig, de játékokhoz felesleges.
Én is 1 éven át 4.5Ghz-en használtam a CPU-m, és most alap 3.9Ghz turbó órajelen van, pár játékban még több is lett az FPS-em, és sehol nem éreztem lassulást.Remélem tudtam segíteni, de ha tuningolni akarsz akkor hajrá, de játékhoz felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest