- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitkov77
aktív tag
A tuning sok mindentől függ. Mind a rammok stabilitásától, mind pedig a lap stabilitásától. Természetesen elképzelhető, de nem garancia, h egy drágább lapban jobb lehet a tuning. Direkt vannak tuningra fejlesztett lapok, ezekkel nagyobb a valószínűség a nagyobb teljesítmény elérésére.
-
Pero
senior tag
Orthos nem jó 720Be tesztjéhez mert az csak 2 magot dolgoztat, vagy abból is 2-t kell futtatni. de én prime ra esküszöm. Lehet kifogtál egy antituning darabot. HT-t vissza vettedill fixáltad a szorzóját? NB-t is húztad? Lapod mennyire melegszik, lehet az kéne kis feszt adni chipsetnek is bár 214et mennie kéne.
-
madgie
titán
Gyári hűtéssel nem érdemes sokat emelni, ha viszont jó léghűtésed van, finoman adhatsz neki, maximum 1,4V-ig (valószínűleg 1,325 az alapértelmezett órajele).
3200 szerintem amúgy nem rossz, nekem 3375-öt megy akkor is, ha meggebedek. Ezért nem is erőlködök, annyit nem ér az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Medence topik
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- PlayStation 1 / 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest