- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
balajti #9252 üzenetére
először kezd a szorzóemeléssel még tuning előtt nézd meg pl everesttel, vagy HW monitorral, hogy mennyi feszt kap a proci, azt állítsd be majd manuálisan a BIOSban.
16,5 szorzóval megy 3,3on.
ha ezt ki teszteled h stabil e Prime95el , én csak ezek után próbálkoznék a memókkal, de előre szólok, hogy AM3 elég finnyás a memókra.(figyelj h mennyi fesz kell a memóknak, mert az okozhat alapon is stabilitásbeli problémákat).amit a Ram-okról tudni kell, hogy az órajelük itt is a Host Clokból számolandó, tehát a 8as szorzó, jó.első körben ezekre figyelj, és fokozatosan húzd a procit.
nem tudom mihez kell az OC, de C&Q-t lehet h bukod, mert sok lapnál szorzóemelésnél autó nem megy. kérdés h megéri e.Klarsa: ha 1600as memóban gondolkozol, alaphangon a lap 1333ra fogja beállítani. majd saját kezűleg kell a biosban beállítani 1:4es arányra, de figyeld h adj neki annyi feszt amit a memó kér, különben meg sem nyikkan a gép. én a Reapert venném mert azok szoktak menni AM3 alatt, nekem 2x1es 1600Platinumom volt és csak 1333 cl66618ként tudtam használni. Akármit csináltam nem ment 1600on, tekintve h majdnem u az a biosa a lapodnak, mint az enyémnek sanszos h a sima OCZ nem fog menni, bár nálam még nem járt Reaper
-
törölt tag
válasz
balajti #9252 üzenetére
Igen, az FSB-t is úgy kell állítani, hogy a RAM szorzót be tudjad állítani úgy, hogy a RAM-od 1600 MHz-en menjen. Nah most annyira nem értek a cuccodhoz, de először szépen lassan tornásszad fel, Auto feszek mellett, és a feszeket kövesd valami progival. Pl. ha van a giga lapodhoz EasyTune, akkor azzal. Nah meg a proci feszt CPU-Z-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Kutya topik
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest