- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3arnus
csendes tag
válasz
kriszbon #8687 üzenetére
Figyelj,ezzel az overclockkal nekem épp az fps noveles volt cél,nem fogok emelni ,ha nincs eredmenye,de azert koszi hogy segitettel,legallab bele latttama tuning vilagaba,rendes ember vagy hogy segitettel
,jah es nekem a biosba nem tudom allitani a meoria frekit,es pci clockot is csak auto lehet,szar ez lap
,de ez a dual mire jo? mert ha dualra allitom akkor jobban mukodnek?
es kosz hogy te is utanna neztel,jobban ertel hozza mint en.majd jon a husvet,fogok sporolni majd veszek alaplapot es egy pentium 2200ast, a vga-m hoz azt ajanlottak(mivel ez meg uj,csak a jelenlegi proci nem hajtja ki),es veszek vagy 2gb ddr2es ramot,(már talan 170eurobol meglenne)es akkor majd lesz 125fix fps.....azert koszi,hogy segitettel,thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest