Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Hát az még elmegy... Lehet nem ártana majd egy komolyabb hűtés. Mint írtam nyáron nagy eséllyel +10 fok lesz a szobádban... Amúgy megpróbálhatod csökkenteni a CPU feszkót szép lassan (az 1,325V-ot) és tesztelni, hogy stabil marad-e. Ha megy kisebb feszkón is stabilan, akkor nem fog ennyire melegedni. Meg egy game nem melegíti annyira mint az orthos, ami durván megszámoltatja. Van még egy program, egyszer kipróbáltam Intel TAT a neve ha jól tudom, az szerintem mégjobban megizzasztja mint az orthos. Mikor volt pasztázva utoljára?
Ha az FSB 400 felé megy, akkor nézni kell hogy tudod visszaosztani a memóriának. A lényeg, hogy 800 körül legyen, nem tudom megmondom őszintén hogy mennyit bírna ki a ram. Azt az orthos blend tesztjével lehet próbálgatni például, ha túlhajtod fog jelentkezni érezhetően...
De csak óvatosan, mindent kis lépésben innen!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De csak óvatosan, mindent kis lépésben innen!