Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
ricsi99
üzenetére
Szia, ez a 4. áldozat 3év alatt, ez az első amit szakszerű cuccokkal csináltam meg, a többit kb házibarkács móddal, ezt direkt nem mert nemakartam elcseszni.
Kupak nincs fent rajta, víz eddig is üzemelt azzal nincs parám, léghútés is ment 1héttel ezelöttig az is 100%-os.
Levettem már a blokkot is hátha azzal van vmi...de teljesen elterül a paszta, ha a kupakot visszateszem és a szokásos móddal kenem liquid és fölé mx4 akkor se jobb...itt mivel csak a "mag" van nemis szabad liquiddel mert közvetlen a blokkra, hűtőtalpra az káros, bemarja...zsolti_20
Melyik részét gondoljuk normálisnak? azt hogy gyári órajellel is 70fok? és ígyis..mikor köztudott h kb szilvalekvár szintú a gyári pasztázás rajta? ezért van a delid..mint opció...ne 20fokot csökkenjen, de az hogy ua..az kizárt..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest