- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
zsolti_20 #46144 üzenetére
Nem értem, a 3,6 az a gyári turbo freki ennél a procinál mi ebben a tuning? Ehhez tutkó nem kell nagyobb TDP, eleve nem kapcsol fel tök magától? Ennél a laptopnál le van tiltva az Intel® Turbo Boost Technology vagy mi a tosz?
Nem lehet, hogy csak azért nem ment 3,6-on korábban terhelés alatt, mert valami energiagazdálkodási bizb@sz be volt kapcsolva a BIOS-ban?Amúgy laptopnál instant BGA hiba, ha tuningolsz, mert a hűtés erősen korlátos, a hőtágulás meg keményen osztja a chip alatti forrgolyókat, mivel a fém chip bazira nem úgy tágul, mint a bakelit nyák alatta, ami (mivel hozzá van csavarozva a műanyag házhoz) még vetemedik is. Ki fogod nyírni. Én szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest