Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
kukucsakakuk
üzenetére
Hol van a "telephelyed"?
-
speedydb23
senior tag
válasz
kukucsakakuk
üzenetére
Még azt megpróbálhatod, ha eddig nem tetted, hogy az Automata Overlock üzemmódot használod, ott ha jól tudom 5-10-15-20%-os beállítások vannak...
Viszont én nem értem ezt a feszültséges dolgot amit itt többen is mondogatnak...
1,3 v-nél több biztos, hogy nem kell normál esetben az E7xxx szériás prociknak...
Szerk.:
Viszonyítás képpen, a Celeron E3400 procim 1,185 volt feszültséggel is ment simán, és még húzni is tudtam 2,9-ig ezzel a feszültséggel!Szóval ha jól tudom ugyanarra az architektúrára épülő cpu-ról beszélünk mint az előbb említett Celeronom, így gondolom kb. azonos igénye van feszültségnél!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
kukucsakakuk
üzenetére
Szóval a te VID értéked 0.8500V-1.5 volt. Manuálisan állítsd a CPU Voltage-t 1.4-re, és utána kezd próbálni emelni az FSB-t, ha megy akkor emelheted 1.45-re.
Valószínűleg egy rosszabb processzort fogtál ki, ami alap feszültségen is a határon mozog.
Ami a másik, a DRAM-ot nem állítottad vissza az alap frekvenciára!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest