Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
upox007
üzenetére
Alapból amit Darál0w írt, plusz meg kellene birkóznod az indító posttal, mert tuningolni nem lehet levelező tagozaton. Minden gép más és máshogyan akarja az igazságot. Az ember elolvas egy csomó cikket, igyexik felfogni, nekilát a sajátjának (alapokat betartva nem lehet tönkretenni, legfeljebb nem indul el) és aztán jelentkezik, ha tényleg megakadt valahol.
Én két hónapja álltam neki, három különböző lapon és azt hiszem az alapjaival tisztába jöttem. Gondolkodni kell és próbálkozni. Kis lépésekből nincs baj.
Persze tegyük hozzá, legalább angolul nem árt tudni annyira, hogy bogarászhasd a külföldi fórumokat is...ui.: Megpróbálom megnézni a lapod, hogy mit muszáj megcsinálni a biosban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VGA kibeszélő offtopik
- Yettel topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő