- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #32483 üzenetére
Hát akkor újra itt...
De a lap topikjában sok okos információval elláttak, és már szerintem csak kevés hiányzik a teljes sikerhez. Remélem...
Szóval cmos reset után azt csináltam, hogy ram 1333 MHz mellett fix 1.5V ram fesszel, 40 szorzó, 100 bclk, minden más fesz auto, elindultam CPU 1.3V-ról lefelé. A proci végül úgy tűnik 1.215V-nál baba, 1.210-el is elmegy, de ekkor néha már rosszalkodik a game, elkezd néha szaggatni, tehát 1.215-nél maradtam. Eddig oké, jött a ram.Mivel megvilágosítottak, hogy használjam az x.m.p.-t a beállításoknál, rápróbáltam. 1866-ot valahogy nem szereti, mert be sem indult /x.m.p. 1/. Aztán x.m.p. 2 jött, és ennél a 2-es profilnál belövi magának a ramot gyönyörűen 2000-re 8-8-8-24 mellett /ezt a profile 2 fül mellett ki is írja - tehát nem 2133-ra, ami jó, mert pont ez a gyári, így értelmet nyert az, ami a lap honlapján írva vagyon, nevezetesen hogy támogatja ez a 2000-es ramot is... /.
Az időzítést fixálja nevesített értékekre, a ram fesz-t is 1.65V-ra, minden más auto. Indul a gép, megy, de prime vagy game 1-2 perc, és kifagy...
Próbáltam a gyári "laza" értéket adni neki, azaz fix 1.5V-on átállítva az időzítéseket 9-9-9-24-re /ezt kell tudnia ezen a feszen/, de az eredmény ugyan az.
Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest