Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eight

senior tag

válasz Csokiii #27236 üzenetére

Az a baj,hogy abban alapban viszont nem látok tuning lehetőséget. A legtöbb amit tehetsz, hogy szoftveresen tuningolod, de ne várd hogy nagyot tudsz majd előre lépni, sajna valószínűleg már elég kis növekedés után is instabillá fog válni.

Nem tudom hogy a CD-n kaptál e valamilyen OC progit, de a clockgen-el elvileg egy darabig el kell hogy juss, csak arra figyelj hogy a AGP/PCI fixálva legyen 66/33-on.
    A ramoknak adj +0.2V-ot a biosban, aztán kezdetét veheti a kinzás :D

Az alaplapodnak megfelelő clockgen-t linkeltem, amikor megvan a végső FSB, ajkkor csinálj egy sima txt file-t notepad-al (mondjuk oc.ini), és tedd ezt bele:

[CG-ICS952607]
    FSB=210 (ide a legnagyobb stabil fsb-t kell beírnod)
    AGP=66
    stb.... mindent amit beállítottál

és indits el indítópultból egyszerűen a clockgent így:
    CG-ICS952607.exe -file=oc.ini

Őszintén mnegmondom, fogalmam sincs hogy ezzel mire fogsz jutni, ha mükszik akkor elvileg azért 150Mhz-es emelésnek minimum sikerülnie kell, de sajnos az a lap híres arról hogy bizonyos memcsikkel 220fsb felett furcsa videójel hibákat produkál.
    Igazából én a SetFSB progit jobban "szeretem" (ha a szoftveres húzást szeretni lehet egyáltalán), de annak csak az eredeti verziója engedi a túlhajtást, a simában csak nézelődni lehet.

Új hozzászólás Aktív témák