Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Szia!
Bizony tudom, h nem nagy különbség, viszont kell-e féljek attól, hogy kárt teszek-e valamiben? 3.5 GHz körülig sikerült húznom múltkor, 3.6GHz-nél úgy indult újra a gép, hogy először mintha kikapcsolt volna, aztán be, de aztán ment, viszont egyből visszaraktam, mert megijedtem tőle. Lehet, hogy ehhez kellett volna már nagyobb feszültség?
Egyébként próbáltam már drasztikusabbat is, de akkor sípolt, ki- majd visszakapcsoltam, és mondta, h az előző beállításokkal nem sikerült, állítsak rajta, aztán vissza is állítottam. Szóval igazából 2 kérdésem van: 1. - ha feszemelés nélkül kísérletezek, akkor lehet-e károsodás (PCI és PCI-ex frekvenciák fixre vannak állítva 100 és 33.3 MHz-re), ill 2. - ha feszt emelek a CPU-nak, tényleg kicsit, amennyit 1-2 lépésben enged, abból lehet-e gond?
Ezzel a procival és lappal és alap hűtővel 2 embert is láttam, akik 3.9 ill 4.2 GHz-et elértek, 1.25 ill 1.35 V-tal, gondolom ha terhelném, akkor már nem lenne elég az alap hűtő (bár jól szellőzik a házam, elől és hátul is van ventije), de egyelőre arra lennék kíváncsi h meddig lehet emelni h egyáltalán még elinduljon a gép. Egyébként akkor, mikor sípolt a gép, még nem volt lefixálva sem a PCI, sem a PCI-ex freki sem, lehet hogy a videokártya nem volt meg neki vagy valami más és azért sípolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest