- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
darál0w #17511 üzenetére
Ezen a lapon nem néztem még a max EC-t, ezért akartam most meglesni. Viszont 294MHz-et már ment. Most meg nem akar 273MHz-en sem stabil lenni, ráadásul nagy nehezen sikerült életet lehelnem bele, de még az egér is szaggat, az Everestből nem tudtam kilépni, hiába kattintgattam a bezárásra. Aztán idővel megfagyott és nem reagált a REST gombra sem, csak a főkapcsolóra. Következő induláskor visszavettem az EC-t 246 MHz-re, de a BIOS-ból kilépve nem indult el. Egyszer eljutott a Post-ig, de érdekes módon a Post alján kiírta a proci típusát és megállt. Kikapcsoltam hátul, mindjárt rálesek, hogy elindul-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged