- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdomester2
tag
válasz
Blaze71 #14669 üzenetére
Nem csak azért lesz Win7, mert újabb, hanem mert kevésbé erőforrás igényes. És azért ezt a konfigot raktam össze, mert a fórumozók postjai alapján így sikerült, és rengeteg időbe telt volna utánajárni, hogy melyik alaplapnak jobb az ár/teljesítmény aránya. A célom az volt h elmenjenek rajta a Fallout 3, NFS Shift és hasonló játékok minimális grafikával. Soha nem volt erős gépem, ezért nincsenek nagy igényeim.
A tuning sem lényeg, de ha 3 gigahertzig elviszem a 2,7es procit az azért nem ártana, na meg tapasztalatnak sem rossz. Dual Core 2,7Ghz E5400. Akkor már leírom a többit is:
Ram: Kingmax 2GB
Táp: FSB 400WÁrak egyébként:
Alalap (GA-G31M-ES2L): 10k
Proci: 16k
Ram: 11k
Videokártya: 19k
Winchester (320GB Samsung): 10k
Táp, hűtő, ház, kábel van, 66ezerért ez nekem megfelelő arra, hogy napi max 1 órát toljak vmi játékot, mivel se időm se hajlandóságom (megunom és van jobb dolgom is) nincs több órát elszórakozni ezzel. Az utóbbi pár hétben a San Andreassal játszottam, de a játék 1/3-ánál abbahagytam, mert unalmas volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest