Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blaze71

őstag

válasz KAMELOT #12153 üzenetére

Elolvastam a nap eseményeit. :D

Oké, így már vágom a dolgot. A franc sincs tisztába ezekkel az Inteles ASUS lapokkal. Azt hittem, hogy azért a 945-ös Chip már többet tud, de látom, hogy nem. Ezért szeretem az AMD-t. Sokkal egyértelműbb a dolog, ráadásul sokszor olcsóbban kapsz jobb teljesítményt. Egyébként nem gyengék az igényeid. :DDD

A 2 GB memória már többnyire elég, még Vista alatt is. Van 4 1 GB-os és 4 512 MB-os DDR2 800 MHz-es modulom. Egy ideig úgy használtam, hogy az egyik gépben 4 GB, a másikban 2 GB. Most eladó lesz egy gép, de már itt az utód, ezért mindben 2 GB van. Amit kimondottan figyeltem, hogy semmi hátrányom nincs a 2 GB miatt a 4 GB-hoz képest. Jóformán észre sem venni.

Az árakra rátérve, mindíg január vége és március eleje, valamint a nyári szűnidő alatt érdemes számtech cuccokat venni. Akkor a legolcsóbbak. Karácsonykor raktársöprés van, a szart is eladják aranyáron. Lásd a Tesco gazdaságos konfigot 85 ezerért. Játékra ajánlják Intel Atom 230 procival és barbone alaplappal, integrált VGA-val. Jó, ha a passziánsz nem akad rajta. Sok hülye meg megveszi, mert 19"-os monitorral árulják. Az más kérdés, hogy mire használható egy ilyen gép, de 70 ezer körül ki lehet hozni. Jó kis akció. :F

Sinya! Én úgymond vágom az ASUS deszkákat... kifelé... ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés