Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dybu
tag
válasz
Vigilante
üzenetére
Most álljunk meg egy szóra... VGA fagy? Az hogy fagy le? Mi a jelenség? Nem igazán értem amit írsz... Az " FSB wall " sokmindentől lehet. RAM, CPU, chipset nem szereti a magas órajelet, alaplapon clock generator nem az igazi, tyű és még sok minden. De ezt az FSB wall cuccot sztem felejtsd el, és örülj minden kipréselt MHz-nek hiszen ingyen gyorsabb a géped... 390 nekem sem lenne elég, de ettől az alaplaptól ennyit SEM szabadna várni hiszen nem egy tuningra fejlesztett überbrutal mobo. 1.36ról megint nem tudok nyilatkozni, ilyen procim soha nem volt, Q9450-nek adagoltam még egy éve kb a feszt rendesen

Nézd terhelés alatt a cpu hőmérsékletét, én a baráti 70fok maximumra szavazok! Ha annál több jobb hűtés vagy lassítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- JBL STAGE 2 9634
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi