- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Esetleg külföldi oldalt ahol olcsón lehet venni ismer valaki?
-
kandi01
újonc
Sziasztok!
Én már több helyen, több parfümöt is kipróbáltam (eredetit, utánzat, kimért parfüm), de már egy ideje a kimertparfumbolt.hu-ról rendelek. Azt kell, hogy mondjam az eredeti parfümök tartósságával simán felveszi a versenyt és az ára is jó ezeknek a kimért parfümöknek. (50 ml-2090 ft.). Mostani kedvencem a Gucci Rush.Bátran ajánlom mindekinek, én még másnap is érzem a ruhámon az illatát!
Ja! És ezt nem reklámfogásból írom! -
ama112
csendes tag
A Szabadkai piacon.
-
Kováts Judit
újonc
Bargello Parfüméria ! V.ker Arany János u 17. www.bargello.hu, 270 féle női / férfi (EU engedélyekkel rendelkező) saját márkás, eredetiekkel analóg Eau de Parfum-ok (bőrre fújva 12-24 órás parfümök, s kizárólag természetes illóolajokat tartalmaznak) ! 55 ml = 4.590 ft ! Nem fogsz csalódni !
-
Ck.
addikt
Szeretnék vmi ütős, csíkhúzós, lányragasztós férfi parfümöt.
Nem "EAU DE WC"-t, hanem rendes, igazi "EAU DE PARFUM"-ot. Ötletek? -
Druzsin Anit
újonc
üdv! plaboly parfümöt hol tudok olcson be szerezni??
-
wazzu2
csendes tag
Akinek jók a hivatalos utánzatok is (ezek igazán olcsók)
Olcsó parfüm utánzatok webáruház
Itt érdemes olvasgatni a tapasztalatokat, teszteket: olcsó parfüm blog
Persze eredeti-ben jók amiket belinkelt előttem a kolléga, nincs velük panasz
-
Kicker
őstag
Sziasztok!
Mely netes parfümoldalról érdemes rendelni?
parfum.hu
parfumplaza
parfumcenterannyi van mint a fene! Illetve olyan kérdésem lenne, hogy tesztert érdemes megvenni? Vagy az valamivel "hígabb" anyag? Illetve a neten miért olcsóbb jóval mint pl a rossmannban...
és személyesebb illati kérdés
black ferrari vagy bvulgari aqva pure homme?
-
Cyberslider
őstag
Az Eflavor termékei közül nálam a whisky terméktipusai kaphatóak: whisky, whisky silver, amik asszem jean paul gaultier utánzatok, ill a double whiskey, ami Tabac utánzat.
Sajnos Amati-t nem láttam még..
-
Gézengúz
addikt
-
Salak
aktív tag
válasz
BlueDeath85 #76 üzenetére
Ezek vajon eredeti parfümök?
-
tinkatin
újonc
Sziasztok!
Ezen az oldalon eredeti parfüm tesztereket lehet kapni jóval a bolti ár alatt. Külön érdekesség, hogy számos illat más helyeken már nem kapható.
http://www.olcsoparfum.eoldal.hu/ -
BlueDeath85
újonc
Kérek tippeket női parfüm vásárlásához. Milyen illatot vegyek asszonynak? Mi a menő manapság?
-
AMD Power
titán
Ez sem rossz!
-
Jhonny06
veterán
válasz
mariann888 #74 üzenetére
A kód nem feltétlenül az üveg alján van, pl. a legtöbb Chanel parfümnél az üveg hátán helyezik el, tehát érdemes megnézni. Az sem garancia semmire, hogy van az üvegen és/vagy a dobozon kód, még ha meg is egyeznek, bármit rányomhatnak, ha hamisítják. Egy biztos forrás többet jelent. Nyilván minden ilyen webshopra azt írják, hogy "kizárólag eredeti terméket árulunk", Te sem tennéd ki, hogy "származási hely bizonytalan, nem tudjuk garantálni az eredetiséget", még ha sok esetben így is van, hiszen akkor senki sem vásárolna tőled. Én nem nagyon bízom a webshopokban, egyszer már csúnyán megjártam, mostanában csak Douglas. Hiába drága, ha parfümöt szeretnék, az alapvetően nem olcsó mulatság, tehát inkább beáldozok egy plusz összeget és tudom, hogy biztos forrásból van. Általában amúgy is kis üveget veszek, mert több parfümöm van és egy 30ml-es is elég sokáig bírja. Csak akkor rendelek webshopból, ha valami különleges darab kell és nem árulják a Douglas-ben, de ezek általában egyedi darabok, amiket nem nagyon hamisítanak, mert nem tömegcikk.
-
mariann888
újonc
Szia!
A parfüm üvegén lévő kód alapján. Nekem is egyszer megmutatták, mert én sem tudtam. A dobozon is van egy kódszám, bár állítólag azt néha hamisítják, viszont az üvegen nem. Amióta ezt tudom, mindig azonnal az üveg alját nézem és volt, hogy nem volt ott a kódszám egy 3500 as licitoldalról rendelt parfümnél. Mondjuk ennyiért nem is várhattam volna, viszont oda volt írva, hogy eredeti. Persze a visszajelzésekben tele volt, hogy hamisat kaptak, de én már csak utána olvastam el. Ez volt a tanulópénz
Egyébként én a netről rendelek már. Innen szoktam mostanság, mert már nyertem is tőlüksoha nem volt gond
-
Ebay?
-
Szizol
tag
Van egy nagyon jó parfüméria üzlet a nyugati aluljáróban. Én ennél olcsóbbat nem találtam sehol, és amit ott vettem saját használatra az tuti eredeti, mivel évek óta azt a típust használom.
-
PrtNx
újonc
Szia,
Én tudok egyet! Mostanában nyílt a webshop, de nagykerként már rég óta üzemelnek:
http://parfumclub.huÜdv
-
PrtNx
újonc
Sziasztok,
Én itt nézném meg: http://parfumclub.hu - parfüm olcsón
Elég nagy és széleskörű a választékuk.Üdv
-
Newyorker
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen módon tudnám leghatékonyabban leellenőrizni, hogy eredeti é a parfüm amit vásárolni akarok?
-
AMD Power
titán
Én tudok olcsó parfümöket.
-
begbiep
újonc
Üdv viszont!
Nézz it körbe, elég jó áraik vannak és korrektek, én már vásároltam tőlük.
Jó böngészést, üdv
-
jooker
csendes tag
Üdv,
Nyitott egy ismerősőm egy új webes parfümériát.
Azt mondja, hogy a legolcsóbb ő a neten. Figyeli mindig.
100% eredetiséget is garantál.Remélem segítek vele valakinek.
Itt az oldal: Webparfüméria - Parfüm webshop
-
Vandit.
addikt
válasz
rayoliviero #56 üzenetére
Igen eredeti, ha visszaolvastál volna pár hsz-t láthatnád, amit írtam.
-
blueMerle
veterán
válasz
rayoliviero #58 üzenetére
Ez még mindig biztosabb forrás mintha a piacon vennéd
-
blueMerle
veterán
válasz
rayoliviero #56 üzenetére
Ezt találtam neked a weboldalukon:
7. Mi a garancia, hogy ezek eredeti parfümök?
Áruházunk olyan nagykereskedésektől vásárol, akik egyenesen a gyártótól rendelik meg a termékeket, ezzel kizárva a hamisítványok lehetőségét!
Teljes körű garanciát vállalunk minden eladott parfümre, a vásárlóink biztonsága érdekében.
Amennyiben bármi problémája van a megvásárolt parfümmel, kérjük hívjon fel minket a honlapon feltüntetett elérhetőségeken, vagy küldjön e-mailt, amint tudjuk felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Minden hibás termékre pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, vagy az áru ellenértékét levásárolhatja nálunk! (Az Önt terhelő plusz költségeket természetesen megtérítjük.) -
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
A parfum.hu eredeti parfümöket árul, nem tudjátok?
-
RedWing
aktív tag
Nem piacozok. A már említett Blahán lévő boltban vásárolok és az ezeknél is olcsóbb. Igaz, nem hozzák házhoz. (Azt azért még hozzáfűzném, hogy a Mexx és a Chevignon árakat hasonlította össze. A többiből nem veszek olyan gyakran, hogy fejből tudjam az árakat.)
Természetesen mindenkinek megvan a szabad választás joga!
Én csak a magam nevében írtam, hogy nekem nem érné meg... -
-
heki91
tag
piac 4 life?
-
brownus
veterán
ázsiacenter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Konteó topic
- Politika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest