- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
Egyrészt volt kitől elkapnom, kb 10 közvetlen kollégám volt igazoltan fertőzött a közelmúltban. 2 ovis fiam van, ők is minden "jót" hazahordanak.
Másrészt én ilyen taknyos még életemben nem voltam, ez valami új.
Harmadrészt, nekem mondjuk nem, de a feleségemnek napokig fájt a füle, az is omikron-tünet. -
zoo8800
veterán
Sziasztok!
Lehet elkaptam a covidot, ezzel kapcsolatban szeretnék párat kérdezni. Dokim egyelőre nem küldött tesztelni.
- A gyógyszertári nyáltesztek mennyire megbízhatóak?
- Azt olvasni a tünetek közt, hogy jellemző tünet az orrfolyás. Elnézést, hogy ilyet kérdezek, de ez miféle orrfolyás? Mint amikor híg átlátszó folyik, vagy amikor sűrűbb, sárgás-barnás? Úgy be van dugulva az orrom valami sárgás masszával, hogy ki se tudom fújni.
Szagokat se igazán érzek, de ezt magyarázhatja az is, hogy tele az orrom. Úgy különösebben rosszul nem vagyok, közérzet, étvágy, erőnlét rendben van. 3 Pfizert kaptam, legutóbbit decemberben.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 12 GB-os RTX 4070 SUPER - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest