Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sped

aktív tag

válasz Chesterfield #57158 üzenetére

de nem én akarok az lenni, aki majd lefertőzi a gyereket. Fertőzzön le ő engem.

Mintha nem lenne teljesen mindegy... :U

#57159 Parci A gyerekekkel kapcsolatos szabályokat nem követem, mert nincs gyerekem, így már azért értem a tesztelési kényszert. De ebben a topikban is vannak tesztelési hobbisták, akik hegyekbe halmozzák a gyorsteszteket és tesztelgetik magukat mintha más szórakozásuk már nem is maradt volna.

#57161 twofatcat
    Kifelejtetted azt a forgatókönyvet, hogy nem vagy beteg, de éppen tünetmentes fertőzőként szervezel nagyszülőkkel vasárnapi ebédet, kifogja a gyerek a long covidot...

Tünetmentes fertőző... ezt értelmezni sem tudom, mert ezen az alapon mindenkinek ülni kéne otthon a s.ggén. Ezen már rég túlléptünk. Ha tünetmentes vagyok, akkor egészségesként tekintek magamra. Hogy a fenébe maradnék otthon, ha SEMMI nem utal arra hogy beteg vagyok? Nyilván úgy fogok viselkedni mint minden más egézséges ember és teszem a dolgom, megyek ahova kell és kedvem van. Védekezni lehet maszkkal és oltással is, ez engem már nem érint más vonatkozásában.

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés