Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz Soulfly842 #51220 üzenetére
Bourla said Pfizer has already started work on a new vaccine and it could be ready in less than 100 days.
Ha elkészül 100 nap alatt, utána gőzerővel gyártják, szétosztják.
Azt kalkuláld ki, mikor kapnál belőle.
Egyébként a 3. Pfizerre hivatkoznak, szerintem nem is lesz Omicronra új vakcina.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz kolopele #51204 üzenetére
Nem először írod azt, amit a WHO vezetője is hangoztat.
A sok oltatlan nem segíti a vírus (mutánsok) eltűnését.
Nálunk 6268108 beoltott van, nem nagyon növekszik.A cél elérése mégsem lesz egyszerű a szegényebb országokban.
Hiába kaptak vakcinát a fejlődő országok, ijesztően kevesen hajlandók beoltatni magukat
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Djokovic is hangoztatta, hogy nem akar vakcinát.
Az AUS Open meg előírta, hogy csak oltottak mehetnek.
Erre Djokovic kitalálta, hogy magánügy az, hogy ő oltott vagy sem, ezért nem árulja el.
Most külön-engedélyt kapott, hogy így is játszhasson, kell a pénz a szervezőknek, mert se Federer, se Nadal.
Elmehetnek a sunyiba.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
With more than 153 million U.S. dollars in prize money earnings.
Ez 50 milliárd forint, reklámok és vállalkozások nélkül, ezért lett monacói.
Antivaxerként lerokkanni vagy meghalni nagy baromság, 35 évesen ennyi pénzzel meg még nagyobb.Persze még csinálhat egy pozitív tesztet, aztán kiteszik.
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
No-Vaxx Djokovic
Opinion: Vaccine exemption for Australian Open will cement Novak Djokovic as tennis' top villain
"Djokovic has been openly skeptical of vaccines and against vaccine mandates, was never willing to say publicly that he would take it and has had an interest in holistic medicine to the point of promoting obvious junk science."
[link]
Remélem a többiek megszólalnak, a nézők meg távol maradnak vagy kifütyülik.
Az ausztrál Ashleigh Barty-t (női világelső) szívatták az ausztrálok a karanténnal és volt 68 negatív Covid tesztje.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Kékes525 #51771 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a koronavírus denevérről, azaz állatról került emberre?
Azt ugye tudod, mert te is olvastad, hogy barlangból hozták kutatási célból a wuhani laborba és véletlenül pont Wuhanban tűnt föl először.
A folyamat továbbra sem bizonyított, talán soha nem tudjuk meg az igazságot, kivéve, ha egy kínai disszidens egyszer el meri mondani.Rusvaival nem az a baj, hogy állatorvos, csak hitelét vesztette (nálam biztos).
Kevesen maradtak, akiknek elolvasom a nyilatkozatát.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Brit oltási bizottság: nem kell negyedik dózis, mert a harmadik is nagyon hatékony
A JCVI idézte a brit kormány egészségbiztonsági hivatala (UK Health Security Agency, UKHSA) által elvégzett legfrissebb nagyszabású vizsgálatot, amely kimutatta, hogy jóllehet az enyhe tünetekkel járó koronavírus-fertőződés elleni védelem hatékonysága a harmadik adag beadása után három hónappal 30 százalék körüli szintre gyengül, a három vakcinadózis azonban a legveszélyeztetettebb idős korcsoportokat is tartósan 90 százalék körüli hatékonysággal védi a fertőződésből kialakuló Covid-19 betegség súlyos szövődményei ellen.
[link]Ezért gondolom azt, hogy a Pfizer nem fejleszt Omicronra új vakcinát.
Az izraeli 4. oltásról sem közöltek egyértelmű előnyt.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Egyetértek.
Kiderülhet, hogy kamu a fertőzésről szóló igazolás (csak egy teszt kell hozzá) és 3 évre eltiltják az országba lépéstől. Utána az ATP is eltilthatná pár évre csalásért.
A PL-ben is pedzegetik, hogy oltatlan nem játszhat.
A FIFA és a többi szervezet miért nem teszi kötelezővé az oltást, amikor az élsportolók összevissza repkednek?
A rajongóik nagy táborát is hangolják az ilyen hülyék.Az itteni trollt a lazából már kitiltották (nehezemre esett, de átmentem, megnéztem).
-
mpo
veterán
Azokban az országokban, ahol kilőtt a grafikon, van-e már ellátási zavar?
-
mpo
veterán
válasz t72killer #51951 üzenetére
A megfelelő szerv (katasztrófavédelem, helyesebben katasztrófa elleni védelem) rendelkezik-e olyan forgatókönyvvel, amikor a fél ország beteg vagy karanténban van?
Elég egy kemény fagy -20C és szélvihar, áramszünet és az áramszolgáltatóknál a fele meg beteg.
Az Y2K-nál bezzeg tervet kellett készítenem.
Arra senki nem készül, hogy egy gonosz mutáns jön, akit semmi nem érdekel?Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
-
-
mpo
veterán
#52014 [CS]Blade2
Mindenféle eshetőségre van forgatókönyv, az alapvető szolgáltatások nem eshetnek ki semmiképp. Az áram egyébként nem ilyen.
Elképzelem a háromnapos áramszünetet:
- 24 óra után a mélyhűtőben lévő kaja megromlott
- Ahol a fűtéshez kell áram, ott hideg lesz (távfűtésnél is)
- Semmi nem működik otthon, ami áramot igényel
- Boltokban nem megy a pénztárgép, benzinkút is leállEgyszer voltam a Tescóban fél órás áramszünetben, ki se lehetett menni.
#52020 szabi__memo
Vágom. Azért jelenleg orvosként elég gáz lenne ha valaki rá lenne szorulva. Na nem az állami bér miatt...Ilyen fizetésekből nyugdíj is lesz.
[link]
--------
Remélem a troll harmadik kitiltáskor végleg eltűnik.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Mellékesen az újságíró nem tud magyarul.
Ebből a cikkből emeltem be szó szerint, (nem én írtam rosszul) pont azért mert az újságíró helytelenül írta és nekem is bántotta a szemem. Ha egy hsz-ben így írják, akkor nem szólok.
Utolsó mondat itt:
-
mpo
veterán
Ezért járok ritkán boltba.
Biztos marslakó vagyok vagy csak kilógok a sorból.
- Nem kell már munkahelyre járnom, pár hónap és a fölemelt nyugdíjkorhatárt is elérem (65 év).
- 45 éve hobbim a gasztronómia, nem a tv-ből tanultam.
- 15 éve én sütöm a kenyeret, süteményeket, főzöm a fogásokat, ezért nem vásárolok, rendelek.
- A beigli, hájas kráfli mellé még a két algériait is megsütöttem, Taj el moulouk, (Királyok Koronája) és az Arayeche, aminek nem sokan állnak neki (a többség nem is ismeri).
[kép]
Két éve volt infarktusom, a szívem 70%-a működik két stenttel, nem keresem szándékosan a veszélyt, még 3 Pfizerrel sem. A tanácsaimat ez is befolyásolhatja.
Rettegés egy csöpp sincs bennem ezek után, csak a tömeget kerülöm.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
No comment.
index.hu
Péntekre 6524 új fertőzöttet regisztráltak, míg az elmúlt három napban átlagosan kevesebb mint 5000 ember kapta el a koronavírust, vagyis úgy tűnik, valamelyest csökken a járvány terjedése.
-
mpo
veterán
Mint a hazugságvizsgáló, kell egy teszt, hogy van-e N antitest a dec. 16-i fertőzés után.
Szerintem kamu az egész fertőzés, aki elkapja az nem az AUS Openre készül.
Csaló. Az ATP meg eltilthatná pár évre ezért vagy örökre.
Legeredményesebb még lehet, de legjobb soha, marad egy szorgos iparos, művésznek ott van Federer.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz t72killer #52471 üzenetére
Ha véletlenül nem zavarják haza (remélem, hogy igen), akkor a meccset is lehetetlenné tudják tenni a helyi szurkolók, a folyamatos bekiabálással szervánál, amit nem bírna idegekkel, levonulna és kiesne az első meccsen.
A fogadóirodáknál (oddschecker) még mindig ő nyeri.
Sokat voltam a horvát tengerparton, a szerbek kicsit vadabbak.
Az senkinek sem jó, ha az antivaxxernek van igaza.
Nem lett volna hihető, ha oltási papírt hoz, ezért lett hamis PCR pozitív, amit a N fehérje hiánya bizonyítana.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz szabi__memo #52664 üzenetére
Ahogy eddig is gondoltam, akkor mégse annyira jó rohanni az Omicron boosterért.
-
mpo
veterán
Belső ember szerint, készítik elő a kirúgását.
Már azt sem tudja, mit hazudjon. Jobb lett volna ott lecsukni, mert a szerbek nem fogják a karanténszabályok megsértéséért, a pénzbüntetés neki meg vicc lenne.
Manipulálhatták Novak Djoković pozitív koronavírustesztjét
-
mpo
veterán
válasz #32839680 #52701 üzenetére
beutazási papírján az állt, hogy nem utazott sehová
Azt azzal próbálja megmagyarázni, hogy a segédei töltötték ki és nem ő, emberi hiba történt, hogy a NEM rubrikát jelölték be és ez a világjárvány nagy nyomása miatt volt.
Nem viccelek, ezt írta.Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest