- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IRO21
aktív tag
"...amikor világossá vált, hogy nem egy olyan vírusról van szó, amit egy oltással le lehet rendezni."
Én ezt már a legelején is olvastam valahol, amikor még az oltások el sem készültek.
Hogy ez olyan vírus, amire az influenzához hasonló szezonálist oltást lehetséges csak készíteni.
Sajnos olyan régen volt, hogy nem emlékszem hol, de kb. portfólió, HVG, VG... ilyesmi lehetett.
Biztos nem konteós oldal volt, mert akkor még nem olvastam ilyeneket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen routert?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest