- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
mit tegyen az ember ha ennyi jó suna van benne? este rá fordulok az aszonyra
-
Sareth
senior tag
válasz
batai15 #7145 üzenetére
A te örömöd az én örömöm is
Ehhh ez elég
sikeredettmelegre FireKeeper - Adta magát a reggeli hír
szerk: további csemegék az Instáján... Gondoltam rakok még be pár képet de mind kafa, szóval nálam Natalie Dormer már is lecsúszott a dobogótól
-
Sareth
senior tag
válasz
Gyuri27 #7140 üzenetére
Hát bekerült és emlékezetes mard az már biztos
Mondjuk ettől függetlenül szerepet még kaphat de ahogy látod ilyen tündérkék nőnek már lassan minden bokorba. Nézem az IMDB-s profilját és röhögök: 2015 - Naked Cersei
Termékeny éve volt a
huszárok örülhetnekrezska batai15 - Látva az okozott reakciót csak neked, csak most...
-
madgie
titán
válasz
jonnyjoker01 #7134 üzenetére
Igen, ezt írtam én is a fotós offban, hogy baromi aszimmetrikus szemei vannak (a jobb oldala - szemből bal - sokkal szebb az arcának). De hát ez legyen a legnagyobb baj
-
Sareth
senior tag
válasz
aizen92 #7129 üzenetére
Napi GOT Funny rovatunk: „13 ház, amik teljesen úgy néznek ki, mintha Trónok Harca karakterek lennének...”
Jorah, Ramsey + Sam EPIC
forrás: Index + Lia Schopmeyer - Photography.com
-
Sareth
senior tag
Akkor íme a mai MILF rovatunk: „Rebecca Van Cleave vetkőzött Lena Headey helyett”. Videó, miegymás a linken
forrás: comment:com
+ ha már szóba került íme az ominózus CGI applikáció ahol látszik a bibi
-
Sareth
senior tag
válasz
Gyuri27 #7125 üzenetére
Nem vitatom csak keveset szerepeltették szerintem. Peter meg Conleth Hill alapból többet van szem előtt, kiforrottabb jeleneteket kaptak, s mivel hálásabb a szerepük szinte mindenki őket hozza fel jó példának. Ott van még ugye Jonathan Pryce az újak közül de régiek közül is van aki szépen fejlődik. Pár évad és bárkit lejátszanak
-
-
aizen92
addikt
Ha Stannis nem kap semmi díjat ezért az évadért, akkor nem tudom mi kell a kimagasló színészi teljesítményért. Hihetetlen színész. Emmy-t és Globe-ot neki!!!
Imádom amúgy Benioffot hallgatni, olyan fülbemászó kellemes hangja van, és könyves hiszti ide-oda, azért elég jó kis évadot hoztak össze a végére.
-
Sareth
senior tag
-
dokee78
félisten
Aki olvasta a könyveket elspoilerezné nekem,hogy kiderül-e,
hogy Jamie lökte le Brandont? -
Sareth
senior tag
válasz
dokee78 #7116 üzenetére
Az is egy alternatíva de spin-off terén is lenne gyakorlatilag kifogyhatatlan mennyiségű téma. A sírköves képet nem találtam meg neked de itt van egy gyűjtemény (frissítve) listába szedve.
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #7101 üzenetére
Végighallgattam ezt a podcatet és a végén kérdezik,"Ki milyen spin-off-ot nézne meg?"
Én nem Spinoffot néznék,hanem jó lenne látni egy Alternatív GoT-ot,hogy mi lett volna,ha nem történik meg a "Red wedding".Most,hogy várni kell a 6. évadra,gondoltam elolvasom a könyvet,de inkább újra elkezdem a sorozatot,hátha valamit nem vettem észre vagy nem figyeltem eléggé.
Viszont most angol nyelven,magyar felirattal nézem.
De fura volt látni az első epizódban fiatalabb és azóta elhunyt karaktereket.Volt korábban linkelve egy oldal,ahol az elhunyt karakterek sirkövei voltak dátumokkal,valaki linkelné,ha nem találnám?
Sareth X-Men: Apocalypset jobban várom,mint filmet.
De,ha a szereplőt nézném,akkor Daenerys. -
Sareth
senior tag
Bizonyára mindenki tudja hogy Sophie Turner (Sansa) szerepelni fog a X-Men: Apocalypse-ban (mint Jean Grey). Ennek örömére itt van róla egy kép és két kisebb videó, ha már GOT ügyben uborkaszezon van.
forrás: filmbuzi
Kit vártok jobban? Sansát vagy Daenerys-t a Terminator: Genisys-ben?
*szerk: mégis akad egy apró hír: „A Game of Thrones eddigi 50 epizódja toplistába szedve”
forrás: sorozatjunkie
-
alratar
addikt
Na kionek kellenek Game of Thrones akciófigurák?
-
Sareth
senior tag
A Hír24 is felfedezte a nyilvánvalót
„Testdublőrrel vették fel a Trónok harca évadzáró brutális meztelen jelenetét” - Shame
forrás: hír24/tv24
-
brownus
veterán
válasz
jonnyjoker01 #7107 üzenetére
Jajjistenem
-
aizen92
addikt
válasz
DaveNo1 #7080 üzenetére
Ezzel nem értek egyet!!! Egy isten biztos van: Khuu-Khuu az egyetlen igaz isten
Ugye ez a Tyrion és Jaime, a tömlöcben lezajlott párbeszéde közben (+ a könyvben is ) hangzik el.
-
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Túra és kirándulás topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Windows 10
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest