Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Remélem igaza van...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
maximilian4
addikt
válasz LendvaiFeri1 #16401 üzenetére
Gyerekek, én bűnbocsánatot kérek a csoporttól, a közösségtől, de megnéztem a 6. részt. Nem akarok szpójlerezni, de ennyi epic momentet még nem láttam egy részben. Iszonyat brutál epizód következik. Felkészülni rá.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz maximilian4 #16402 üzenetére
Volt rá pénz. A negyedik rész végén kívül nem nagyon volt CGI, a hét részes évadról nem is beszélve.
Basszus, hétfőig kéne várni?!
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz LendvaiFeri1 #16403 üzenetére
A hangsúly a "kéne" szavon van. Mindenki döntse el maga. Én biztos meg fogom nézni akkor is. Igazából a képminőség jó volt, a hang nem volt az igazi. Tehát ha elsőre 100%-os élményt akar az ember, akkor azt mondom várja ki. Nemsokára itt van már.
Maxi
-
batai15
félisten
válasz maximilian4 #16402 üzenetére
hát bele bele lestem, de inkább meg várom a hétfőt . Úgyse lesz addig rendes felirat, annyira pro még nem vagyok hogy fullra értsem az angolt.
-
Bowser
aktív tag
Jöjjön csak az összeesküvés elmélet
Volt oka az HBO-nak, hogy 4 nappal az hivatalos időpont előtt "kinyomja" a hatodik rész?
Véletlen balesetként feltüntetve?
Komolyan mondom hihetetlen Mintha ilyen simán megtörténhetne.És pont addig volt elérhető amilyen hosszú maga a rész.(vagy egy pár perccel tovább)
Döbbenet
Ráadásként az HBO most benne is van egy komoly hackerbotrányban, és nem tartom valószinűnek, hogy ilyen előfordulhat.KISZIVÁRGOTT RÉSZ SPOILER:
R.I.P. Pete Tong [ Módosította: WOT-H-A-C ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
[CS]Blade2
addikt
S07E06
Én azt nem értettem, hogy amikor kinyírtak egy górét, akkor pár katona is szétesett. Na most ezzel az a bajom, hogy korábban is elcsomagoltak pár górét, de akkor nem esett szét egy katona sem, pedig az egyik körül volt akkor is gazdagon. Na most, ez alapján a franc se tudja, hogy, ha elkaszálnák azt a fél tucat górét,
akkor mennyi esne szét. Valszeg az éjkirály elcsomagolása minden gondjukat megoldaná. Itt jön képbe az elméletem, hogy betolják a tőrt Jon-nak és 1-1-ben lenyomja. Remélem nem az lesz, hogy addig a többiek harcolnak a zombik ellen és szarul állnak, és úgy menekülnek meg, hogy Jon lekapcsolja a droid-vezérlőt.GoodOldTimes:
Nekem már az előző is gyanús volt, de ez tényleg nem semmi. Vagy direkt csinálják vagy akkor balf..ok, hogy azt elmondani nem lehet. Már az elsőnél is: minek van a rendezői változat internetre kapcsolt serveren tárolva? Most pedig véletlenül kinyomta egy alkalmazott, majd amikor vége lett a résznek, akkor vették észre, hogy az előző 1 órában 5x akkora a nézettség, mint ilyenkor lenni szokott, és pont a rész végén a stáblista első másodpercénél nyomták le.[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
válasz LendvaiFeri1 #16406 üzenetére
Magyar?
-
whitezo88
nagyúr
Random gondolat: milyen menő lett volna ha a sorozatban a Targaryeneknek a lore szerint bíbor szemszínük van? Mert a canon szerint a valyroknak mind olyan (volt)
Bár vannak akik nem bírják ezt a fajta lencsét. Babylon 5-ben Andreas Katsulas elég jól tűrte mint G'Kar, de ott is volt olyan színész/nő, aki nem bírta és nem vörös hanem kék szeme volt.
-
gghrtz
őstag
válasz Aventador91 #16412 üzenetére
Igazabol sok szoveg nincs ebben a reszben.
-
S e t h
nagyúr
Angol feliratot tudna linkelni vki?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Thusor
őstag
válasz S e t h #16414 üzenetére
Én még nem láttam hozzá. Se a jól bevált feliratok.info se az opensubtitles.org oldalon. Egyedül kínai és török felirat van még csak hozzá amit láttam.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz LendvaiFeri1 #16416 üzenetére
Jó annak aki tud olaszul Nekem az angol, német és latin nyelvek mellé már nem fért be se időben, se kedvbe az olasz, pedig nem lehet rossz.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Aventador91
őstag
ncoreon is fent van full hd-ben
ha lesz magyar felirat valaki linkelje majd be legyen szíves
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz Aventador91 #16420 üzenetére
Csodálkozom, hogy nem törölték.
-
Thusor
őstag
válasz Thusor #16419 üzenetére
Gyorsan lecsekkoltam. Borzalmas ez az angol felirat amit linkeltem. Baromi sok félreírás van benne, nem azt mondja a szereplő amit ír. Aki készítette biztos nem tudott angolul, sőt szerintem a GOT részekből se látott egyet se, mert olyan félrreírás is van amiből teljesen más múltbéli történetek derülnek ki mint ami az eddigi részekben volt
-
whitezo88
nagyúr
leaked rész spoiler, képben, más sztorival
-
törölt tag
válasz [CS]Blade2 #16408 üzenetére
LEAKED:
Nem tudom ertetted-e, amirol beszeltek a karakterek, ha nem akkor nezd meg felirattal is.
Elhangzott a kovetkezo parbeszed (pongyolasitom):
-mitol haltak meg?
-talan mert o valtoztatta at oket(Tehat ez a magyarazat arra, hogy 1 miert nem tort szet. Azt nem az a White Walker valtoztatta at.)
Illetve siman kimondhato az, hogy a korabbi gorek kozeleben pont nem volt altaluk atvaltoztatott zombi.Utana pedig:
-Dany az egyetlen eselyunk
-Nem, van egy masik is...es mutat az ej kiralyra.
O valtoztatott at mindenkit, ha ot megoljuk....[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz #32256704 #16426 üzenetére
S07E06
Azért mondom, hogy valszeg az éjkirály vinné magával közel mindet, ha nem mindet. Viszont eléggé belenyúlt a csávó, hogy annó pont egy olyat nyírt ki, aki nem támasztott fel egyet sem. Nekem bűzlik a dolog. Szerintem itt belenyúltak a rendezők, és eredetileg akkor még nem akarták ezt beletenni a sorozatba. Remélem, hogy nem azért van az egész, mert így olcsóbban meg tudják csinálni a végén. Egyet kinyír, és akkor már csak azt kell megcsinálni, hogy szétessen az összes. Ha nem hozza be, akkor valahogy mindet egytől egyig harcban kellett volna kinyírni. Oké, lehet 10.000-esével nyírni a katonákat, de azért na. -
zolka95
őstag
válasz LendvaiFeri1 #16410 üzenetére
Azok csinálják akik eddig is?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Angol felirat.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
[CS]Blade2
addikt
válasz LendvaiFeri1 #16383 üzenetére
Erről a történetről két dolgot tudok elképzelni:
- Vagy úgy volt, ahogy mondta, de akkor abból kiindulva, hogy mennyire gyűlölte a tagot, rendesen megadta neki, valszeg még az után is percig ütötte, amikor már halott volt.
- A másik variáció, hogy egész máshogy volt, talán nem is ő ölte meg, csak akkoriban úgy voltak vele, hogy a kutya nem látta, és szerettek nagyot mondani. Ned is azt mondta, hogy legyőzte Arthur Dayne-t... aha...Sajnos mióta kitalálták, hogy pár részbe kell mindent besűríteni... kicsi az esély, hogy akár látomásba megkapjuk, hogy hogy is volt.
-
Aventador91
őstag
nincs még magyar felirat?
-
enginev3.0
félisten
Melyik részben alapították meg a főverebet?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
S e t h
nagyúr
Te jószagú atya úristen. Még a makkom is libabőrös lett.
Erre a részre várok az első epizód óta.
Csak hét évadot kellett rá várni.
Ha tartja a szokásos mintát a sorozat, akkor a következő rész már csak a levezetés lesz.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Aventador91
őstag
válasz LendvaiFeri1 #16437 üzenetére
szpójleer
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz Aventador91 #16438 üzenetére
Most rakta fel a HBO.
Inkább szpojlerbe teszem, mert megint jönnek a kommentek, hogy mekkora szar ez a lendva gyerek.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz LendvaiFeri1 #16439 üzenetére
Ismerek egy Levendát na az tényleg az
-
jbalint18
tag
Magyar felírat csak hétfőn lesz vagy lehetséges hogy előbb is lesz ?
-
DaveNo1
veterán
Leaked episode 6
OH MY GOD, minden idők legjobb része talán. Végre megkaptuk amire vártunk. Éjkirály durván kilőtte Viseriont, mondjuk arra kíváncsi lennék végén azokat a rohadt nagy láncokat honnan szerezték amivel kihúzták. Úgy látszik amúgy Westeroson a hollók is sugárhajtóművel közlekednek You are not prepared.
-
oxox
addikt
megnéztük
Nejem: "csak egy dolgot nem értek..az első egy két évadban ezek heteket mentek, most meg fél óra alatt ott vannak egyik pontból a másikon. Megértem, hogy a sárkányok gyorsan repülnek de a hollóknak nincs sugárhajtóművel"
A sugárhajtómű szakmai ártalom (mindketten reptéren dolgozunk )
mindenesetre jót mosolyogtam rajta
amúgy oda.baszó rész...10/10
és amit már régen mondtam, megjósoltam, és mint irtam olajat vizelek a gyönyörtőlZOMBI SÁRKÁNY!!!!! [ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Aventador91
őstag
nincs hír még magyar feliratról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest