Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:15:49

LOGOUT.hu

TRÓNOK HARCA

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15751) S e t h


S e t h
nagyúr

Tetszik, hogy a Lannisterek erőlködnek, közben a potenciáljuk lassan egy fingéhoz mérhető a hurrikánban.
Szürke Féreg elolvasott egy-két Veres Pál könyvet és gyakorlatban próbálta alkalmazni az olvasottakat, bár volt egy kis megtorpanás a kicsi szürke féreg miatt, de aztán pótolta nyelvvel, nem hiába nézte kódolatlan hétvégén a Hustler TV-ét.
Sam elolvasta az egészségügyi enciklopédiát és első házi feladatként megnyúzza Mormontot, de mivel nem ért a piákhoz, ezért elszámolja az érzéstelenítés fokát.
Meleg Pitéről megtudjuk, hogy ő egy igazi túlélő, de a koleszterin szintje éppen hitelesítésre vár a Guiness bizottság előtt.
Sansa egy hisztis picsa, kellett neki egy Ramsay aki kordában tartja, mert azóta olyan mintha folyamatosan menstruálna, ezért, hogy megnyugodjon Havas Jon átadja a gyeplőt neki, amitől Kisujjnak ujjazni támad kedve, Brienne meg rádöbben megint rákúrt, ismét vigyázhat egy Starkra, mert anyucinak megígérte.
Ezerarcú Aryának szemek és fülek nem járnak az archoz, ezért vakon bolyongva jön rá, hogy mi zajlik északon, közben megint nem sikerül meghalnia, pedig a farkasok reménykeltőek voltak, de tuti a szőrösök még visszajönnek.
Theon csüggedten realizálja ismét, hogy szexuálisan olyan képességekkel rendelkezik mint egy vödör sár, ezért egojában porrá zúzva lehűti magát a tengerben, amíg a Homokos Nővérek látványos koreográfiával halnak meg, mert első a látvány, utána jön csak a túlélés. Euron meg fel sem veszi, hogy a kapott sebek alapján legalább 20 liter vérnek kellene csorogni az ereiben, amolyan westerosi terminatorként gyak le mindenkit.
Én úgy érzem felpörgették a fordulatszámot, nagyon is, olyan mintha gyorsan le akarnák zárni a sorozatot, mellékesen Martin kapja be, de inkább mégsem adnám a szájába, nem érdemli meg. Leszarj a könyvek iránt rajongókat, vagy már súlyos beteg, tudja tököm, de nagyon pörög a sztori és lassan vége is az évadnak. Egyre kevesebb a dráma, intrika, gyorsan köttetnek szövetségek, vagy bomlanak fel, mindenki gyak mindenkit, mostantól egyre többen fognak megdöglendeni.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#15752) edari válasza S e t h (#15751) üzenetére


edari
őstag

Nagyon jóóóóó. :C :D :D :R

(#15753) Tigerclaw


Tigerclaw
nagyúr

Ez a "godmode" Euron Greyjoy ötlet nem tetszik.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#15754) k-adi válasza LendvaiFeri1 (#15746) üzenetére


k-adi
nagyúr

hát feri ez top comment :D

no budget :C

(#15755) Aventador91 válasza Tigerclaw (#15753) üzenetére


Aventador91
őstag

ha jól láttam még tökön is szúrták. szóval wtf :U kicsit elsiették az évadot úgy érzem

(#15756) edari válasza Aventador91 (#15755) üzenetére


edari
őstag

Az nem ő volt. Képváltás volt.

(#15757) S1M0N


S1M0N
senior tag

Na, most értem a 2. rész végére, sajnos hamar vége lett... :DDD

Tényleg megy itt a keverés-kavarás, Danny kapja a tanácsokat rendesen, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Tyrionnak igaza van a felesleges vérontással kapcsolatban, de ahogy a többiek érveltek, nekik is igazuk van, szóval fel van dobva a labda a királynőnek.
Amúgy Varys nagyon jó kis monológot adott elő, de ez több szereplőnél is előjött (Jon pl.), jól megírt sorok voltak.

Kíváncsi leszek Mormontra, de szerintem összerakja őt Sam, nekem nagy kedvencem az öreg harcos.

Gondolom Kisujj keze (ujja) lesz benne az északi lázadásban, valószínűleg emiatt fog bekövetkezni az, amit a kiszivárgott információkból tudni lehet.

Szóval megint várakozás... :O

(#15755) Aventador91
Az nem ő volt, a legszebb kis kígyó a hajótérben akciózott egy másik delikvenssel. Ettől függetlenül tényleg OP, bár ki tudja mit visel a páncél alatt, a könyvek szerint ment össze-vissza, bármi olyat összeszedhetett, ami jobban védi az átlag embernél.

(#15758) Aventador91 válasza edari (#15756) üzenetére


Aventador91
őstag

ja jó :D kicsit sietve néztem ezek szerint. ezt a makulátlanos dugós dolgot át is tekertem :D

(#15759) madgie válasza Tigerclaw (#15753) üzenetére


madgie
titán

Pedig kifejezetten üdítő volt a maga nyersségében azt látni, hogy az ötven kilós lánykák valóban nem sokra mennek egy majdnem duplaakkora súlyú férfival szemben. Ugye a mostani filmekben, sorozatokban pont fordítva szokott lenni, a mákszemnyi kis öklöcskéjükkel fektetnek ki a minilarakroftok kétajtós szekrénnyi állatokat. Hát a francokat.

(#15760) gyuromoj válasza madgie (#15759) üzenetére


gyuromoj
veterán

Aztán milyen szép orrdísz lett belőlük. ;]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#15761) t_a_m_a_s válasza S1M0N (#15757) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Tyrion kezd beleszürkülni a sorozatba. Régebben kifejezetten üdítő volt minden jelenete, most semmi extra...

Holnap majd jól beletépünk...

(#15762) Tigerclaw válasza madgie (#15759) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Épp az zavaró, hogy jobbak voltak nála, csak valamiért nem "érdekelte", hogy hányszor, hány helyen döfték bele tövig a mérgezett tőrökkel. Ennyi erővel a sárkány se okozna neki gondot, vagy az Éjkirály. Kicsit túltolták ezt a "what is dead may never die" dolgot nála.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#15763) updog


updog
senior tag

7x02

Most fejeztem be a részt, de Varys jelenetén kívül egy sort vagy egy képet (na jó, Missandei, uhhh) se tudnék felidézni (kivéve hogy a Stark csajoknak és Emíliának is sokkal bucibb a feje mint a korábbi évadokban :DDD).

Érdektelen, f*staliga, nyúlik mint a rágógumi [(c) Palik]. Nem azt mondom, hogy minden részben legyen Red wedding, de ez eddig kettőből semmi.

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#15764) Aventador91 válasza updog (#15763) üzenetére


Aventador91
őstag

majd az évadzáróban megkapunk mindent

(#15765) laceszgamer válasza Tigerclaw (#15762) üzenetére


laceszgamer
addikt

Az se biztos, hogy mérgezettek voltak. Amúgy meg ha már vannak sárkányok, vargok, tűz istene, ennyi simán belefér, hogy vízbefult isten is ad valami erőt. Eddig ha úgy vesszük a legkevésbé hangsúlyos isten volt, bár igaz a hét sem vitt mégse sok csodát,de azért sokkal több tekintetben volt jelen mint a vízbefult.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#15766) Aventador91 válasza laceszgamer (#15765) üzenetére


Aventador91
őstag

ez az istenesdi olyan idétlen jelentőséggel nem bíró dolog a gotban hogy vicc

(#15767) csababarca


csababarca
őstag

OP Euron kicsit gáz, mármint oké hogy erős de nem szeretem az ilyet hogy így behozzák random, semmi magyarázat, és akkor ledarál mindenkit. Bár a homoklányokért nem kár, a legcukibb még él egy darabig:D

A másik hogy Cerseiék ezt komolyan gondolják hogy egy megerősített számszeríjjal fognak nyerni a sárkányok ellen? Komolyan?
Bár amennyire Lannister mániás Martin/Benioffék, simán kinézem hogy majd Cersei lövöldözi őket sikeresen :W de akkor többet nem jövök.

Nem tudom mi lesz, de ha ez lesz mostmár a tendencia hogy a láthatóan gyengébb oldal, akik amúgy sem értik/fogják fel a nagy egészet nyerik a csatákat továbbra is, akkor elèg gáz lesz a végkimenetel.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#15768) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Én biztos voltam benne, hogy lesz fegyvere a sárkányok ellen, és pont egy ilyenre gondoltam. A fejlettségük miatt ez volt a várható. Katapult, dárda, számszeríj vonalon tudtak gondolkodni. Az is teljesen jó, hogy a sárkányokat meg lehet ölni, mert az előzményekben is nyírták őket emberek is, csak sokan kellettek hozzá.

A többihez nem tudok hozzászólni, tényleg sok volt a jelentéktelen duma. Talán tényleg igaz lehet, hogy mióta az író kiadta a kezei közül, azóta csökkent a színvonal. Lassú is, olykor nem elég részletes, és hiányoznak az igazán ütős jelenetek, párbeszédek.

Tyrion mióta nem iszik egy unalmas jellegtelen karakter lett. A többiek is csak ott állnak körülötte. Ő akarta a tolmács lányt meg a szürke férget feldobni, aztán még ő lett olyan, mint ők.

A Dany meg most nagyon erőlködik, ami nem lenne olyan rossz, mert ez lenne az elvárható, hogy nem bízik meg senkiben, de teljesen más karakter lett hirtelen.

Az Euron-t szerintem is kicsit túltolták ebben a csatajelenetben.

Nekem a káromkodások is elapadni látszanak, máshogy beszélnek, mint az első néhány évad alatt.

Persze ez még így sem rossz, de, ha sikerült volna tartani a szintet vagy még fokozni...

(#15769) Tigerclaw válasza [CS]Blade2 (#15768) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Nekem csak annyi problémám van, hogy továbbra is félre van dobva a legérdekesebb történetszál, az Erdő Gyermekei, Night King, White Walkers vonal.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#15770) Bad Pritt


Bad Pritt
félisten

Euronhoz

Egyszer megszúrták, egyszer megvágták, nem is látszott rendesen, hogy hol, simán élhető. Az meg üdítő, hogy ha már a Hound elment emóba, legalább megint van egy igazán badass, elmebeteg karakter, aki nem szarozik odacsapni és még a dumája is jó. Remélem övé lesz a Vastrón. ;]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#15771) qbeer666


qbeer666
tag

Az is igen idegesítő, hogy Bran már jó régen odaért a falhoz és már mióta ott lehetne Winterfellbeen, mégsem látunk semmit. A White Walkerek is már mióta jönnek a falhoz és még mindig nem értek oda. Nem történik semmi emberek. Hiába kardoznak kicsit itt-ott, meg ölnek le embereket, a cselekmény áll egy helyben. A lényeg el van nyújtva, mint a rétestészta. Ez egy biztonsági évad. Abban biztos vagyok, hogy nagyon izgalmas részek jönnek még, de én most is azt mondom, hogy ez csak azért kellett, hogy az utolsó évadot legyen idő rendesen megírni.

[ Szerkesztve ]

'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)

(#15772) Tigerclaw válasza Bad Pritt (#15770) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Nem kockáztam ki, de ahogy én számoltam:

- Ostor a nyakra
- Mélyebb lándzsaszúrás a lapocka közelébe
- Comb szúrás tövig belülről az artéria közelében
- Tökönszúrták alulról tövig
- Ostorcsapás
- Comb vágás (ez sem felületi)

E mellé náluk minden fegyver alapból mérgezett (persze lehet hogy lassabb a hatása)

Nagyjából úgy viselkedett mint a zombivá változtatott "Hegy".

Persze ne akadjunk meg ezen. A lényeg az, hogy elégedetten dörzsölik a kezüket a producerek, mert sikerült szépen rövidíteni ma is a bérlistán.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#15773) Tigerclaw válasza qbeer666 (#15771) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Igen...elég fura, hogy még egy hollót se küldtek Winterfellbe Branről. Ahogy én követtem a storyt, kikerülni akarják a falat a tengernél, és nem megostromolni.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#15774) Bad Pritt válasza Tigerclaw (#15772) üzenetére


Bad Pritt
félisten

Te összevonod azokkal a csávókkal, akiket a harmadik kiscsaj szeletelt föl a fedélközben. Youtube-on fenn van már, nézd meg, egyszer megszúrták, meg megostorozták kicsit és ennyi.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#15775) Gyuri27 válasza Bad Pritt (#15770) üzenetére


Gyuri27
félisten

Túl lett tolva.
Annó még a hegy is megrogyott.
Ez meg fel se szisszent. Oké laza, erős, bátor. De azért ilyenek után legyen már kócos a haja kicsit.
Full 80-s évek ákciófilm feeling. :U

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#15776) oxox válasza qbeer666 (#15771) üzenetére


oxox
addikt

nem egy időben zaljanak az események...sosem volt igy! a tegnapi is jó példa, valaki küldött egy levelet, és a következő pillanatban már olvassák, és tanácskoznak.

egyébként én azt hiányolom, hogy havas miért nem kér mestert+hollókat minden erődbe...igy kb majd akkor jutnak el hozzájuk a hirek mikor meglátják a kék fényeket közeledni.

Tigerclaw - annak amit irtál jó része a lenti szobában történt, nem az emlitett személy kapta.

amúgy nincs azzal baj, ha valaki birja...fanatizált harcosok többet is tudnak, aztán mikor kiszalad az adreanalin elterülnek...de sportban is van ilyen, anno Rooney -nek volt egy olyan meccse, hogy megrugták, szaladt még vagy negyven métert aztán elterült egyszercsak, mindenki azt hitte szimulál (nem volt rá jellemző), talpcsonttörés szeva....
számomra hihető volt...mondjuk az a része nem lesz az, hogy túléli, mertha valaki mérgezi a pengéit (és mint tudjuk ők igen), azt nem úgy teszik, hogy majd ha lesz egy küzdelem egy arénában akkor előtte...nem azok bizony a tokban mérgezve vannak.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#15777) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#15778) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#15779) gyuromoj


gyuromoj
veterán

George R.R. Martin elárulta, mikor vehetjük kézbe a következő Trónok harca-regényt

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#15780) batai15 válasza LendvaiFeri1 (#15777) üzenetére


batai15
félisten

omg :DDD :DDD

(#15781) LendvaiFeri1 válasza gyuromoj (#15779) üzenetére


LendvaiFeri1
Topikgazda

Ameddig a sorozat megy, addig nem fog megjelenni a folytatás. Túl sok lóvé van benne.

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#15782) xtro válasza gyuromoj (#15779) üzenetére


xtro
aktív tag

jeeeeeeeeee :C :C

(#15783) S e t h válasza gyuromoj (#15779) üzenetére


S e t h
nagyúr

A sírjához is zarándokolni fog majd a sok rajongó, hogy mikor készül már el. Nálam már kidurrant a lufi, az eddigi könyvek megvannak, a még meg nem jelentek már nem érdekelnek.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#15784) monti0222w válasza S e t h (#15783) üzenetére


monti0222w
addikt

Hát, engem meg jobban mint valaha, éveken át vártam rá és nem adom fel, kivárom! :K

(#15785) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

Rly? RLY??????? :O

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#15786) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#15787) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#15788) Enton válasza LendvaiFeri1 (#15787) üzenetére


Enton
addikt

Na ezek jók!

"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#15789) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#15790) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

Vajon összejön nekik? :DDD

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#15791) edari válasza LendvaiFeri1 (#15790) üzenetére


edari
őstag

Missandei kisimult és olyan boldognak tűnik... ;]

(#15792) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

:C :C :C

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#15793) pulffy


pulffy
őstag

Na tessek, Nymeriat akartam es megkaptam :C Akkor koviben azt akarom hogy Bronn a kis homokos viperat jol meghuzza racson keresztul, csak huzzon kotont, nehogy a pinaja is merges legyen... :DDD
Szerintem Euron fassza BadAss, kispicsak csipkedeseitol nem kell rogton surgosegire funtnyi, es a mergezett fegyverekere meg annyit hogy nem szamotatok azzal hogy a viharos tengeri magas paratartalomban lemosodtak a mergek :) , amugy Yara meghót? O logott a hajoorron? Toketlen Teont Davos tuti kihalassza...
Vegre tetszik Samwell szala, Jorah nagy kedvenc
Jon is elindult jofele , Sansa megint vinnyogot, Kisujj betehetne mar neki analba, de az a buzi meg a folytogatastol izgul fel...
Danynek meg most nem alt jol ez a kiralynosdi, lehet tenyleg ki kell lonni 1-2 sarkanyat ...
Es mindenki el van tevedve, mert az Ejkiralye lessz a vastronn... Neki van a legnagyobb beepitett ugynoke Kingslandingben... Kitalaljatok ki az ? :DDD ;]

Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

(#15794) Tigerclaw válasza pulffy (#15793) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Euronnak túszok, vagy legalábbis élő trófeák kellenek...kvázi ajándékok Cersei számára, szóval nem öli meg - azonnal - Yara-t sem.

Little Finger sajnos továbbra is egy veszélyes ismeretlen Északon. A motivációját nagyjából már ismerjük, de azt nem hogy mennyire éhes a hatalomra és mi a valódi végső célja. Elég lenne-e neki Sansa, vagy ő is csak egy eszköz számára, mint eddig minden.

Theonnak jelenleg semmi szerepe sincs a történetben, csak díszlet. Se véleménye, se akarata, se motivációja nem maradt. Addig aktív, ameddig van aki irányítsa. Talán azért tartják még életben, hogy amolyan Gollamként legyen egy végső nagy kamikaze húzása. (pl. megölhetné Euron-t később)

Remélem ebben az évadban is lesz némi történés Brandon story-jában és úgy általában a Fal környékén.

A Night King-nek nem jelent a vastrón semmit az eddigiek alapján. Azt se tudni, hogy van-e más motivációja a pusztításon kívűl.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#15795) gyáliSanyi


gyáliSanyi
őstag

Sziasztok!

Mikor lesz szinkronosan (s7e1) az HBO-n?

Live poor, die ritch.

(#15796) qbeer666 válasza gyáliSanyi (#15795) üzenetére


qbeer666
tag

Nem akarok itt senkit megbántani, de tényleg nem tudom megérteni, hogy mi értelme van bármilyen filmet/sorozatot/akármit szinkronosan nézni. A szinkronnál még a felirat is SOKKAL jobb.

'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)

(#15797) k-adi válasza Tigerclaw (#15794) üzenetére


k-adi
nagyúr

NK: Biztos jelent neki is valamit, nem csak egy agyatlan gyilokgép, gondolom ez lesz a csavar is, hogy ő régen volt "valaki" csak átváltozott, blabla... és csak az utolsó részben tudjuk meg ő ki és miért kell neki a vastrón, de én arra tippelek, hogy ő is igényt tart rá... és majd befogja rabszolgának Dany-t, mint anno Jabba Leila-t az SW-ben :D ez lesz a zárójelenete a sorozatnak

(#15798) updog


updog
senior tag

ROTFL :DDD

[link]

Szerk: linkesítve a kép, mert nagy.

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#15799) k-adi válasza madgie (#15759) üzenetére


k-adi
nagyúr

Igen, ez alapvetően nem is lenne baj, de........ mindhárom lány eléggé harcedzett harcos volt (és volt hírnevük is, tehát nem lehettek annyira bénák se eddig..) tehát ha így nézem, akkor E-t le kellett volna győzniük valahogy

(#15800) edari válasza k-adi (#15797) üzenetére


edari
őstag

Leiát.*

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.